Egeİzmir Arena‘da görkemli düğün

İzmir Arena‘da görkemli düğün

07.07.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Emekli emniyet müdürü Fahrettin Demirel ve Ferda Urhan Demirel çiftinin oğulları Yağız Demirel ile inşaat mühendisi Yusuf Serdar Çolakoğlu ve (merhume) Gönül Çolakoğlu çiftinin güzeller güzeli kızları Seden Çolakoğlu, yaşamlarını birleştirdi.

İzmir Arena‘da görkemli düğün

2017’de iş ortamında tanışan, 2020’de ilişkileri başlayan ve 2023 yazında Portekiz’de evlilik kararı alan Seden ile Yağız, 9 Eylül 2023’te Seden’in ailesinin bahçesinde takılan alyanslarıyla evlilik yolundaki adımlarını resmileştirdi. L’Oreal Tedarik Zinciri ekibinin güzellerinden Seden Çolakoğlu ile Trendyol’da Uluslararası Pazarları Geliştirme ekibinde yer alan Yağız Demirel için Arena İzmir’de nikah ve düğün töreni düzenlendi. Mukaddes Ertuğrul, Berk Yiğit Demirel, Tunç Mart ve Selin Kolbaşı’nın şahitliğinde gerçekleşen nikah ve düğün; çiftin yakınları, dostları ve arkadaşlarından oluşan kalabalık bir davetliyi bir araya getirdi. Beyza Başak’ın sahne aldığı düğünün en güzel fotoğraf ve videoları Gamze- Tolga Köse ve ekibi tarafından çekildi. Gelinlik ve damatlıkta Vakko şıklığını tercih eden çift, balayı için Seyşeller’e gidecek.

İzmir Arena‘da görkemli düğün

Haberin Devamı

 

Düğünde kimler vardı

 

Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve Ertuğrul Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, Ordinat ve Ordipack Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çolakoğlu, Emekli İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Arena Marka Sahibi ve İşletmecisi Umut Ertuğrul, TAV Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı N. Caner BAHÇEKAPILI, TAV Ege Genel Müdür Yardımcısı, Emekli Emniyet Müdürü Celil TAŞKIN, Emekli Emniyet Müdürü Emrullah AKSAKAL, Biolab Laboratuvarlar Grubu Kurucusu ve Başkanı Dr. A. Tuncay Batur, Baggi Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Keçeci, Sütçüoğlu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sütçü, Çiğli Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karahaliloğlu, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Salih Demiryürek, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Çatalkaya, Alsancak Gazi Ortaokulu Rehbetlir öğretmeni Öykü Çatalkaya, Adnan Menderes Havalanı Şube Müdürü Gökhan-Bahar Selçuk