EgeGöz Göz’den ‘Babacan’ harekatı

Göz Göz’den ‘Babacan’ harekatı

26.06.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

Göztepe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kalecisi Beto’nun takımdan ayrılma ihtimaline karşı Başakşehir’in tecrübeli eldiveni Volkan Babacan ile görüşmeye başladı. Milli kalecinin ise sarı kırmızılıların teklifine sıcak baktığı öğrenildi

Göz Göz’den ‘Babacan’ harekatı

Süper Lig’de yarın evinde oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Lig bitiminde sözleşmesi sona erecek kaleci Beto Pimparel’le henüz anlaşma sağlayamayan ve Beşiktaş ile Galatasaray dahil birçok kulüpten teklifler alan Portekizli eldivenin ayrılma ihtimaline karşı alternatifler üreten sarı kırmızılılar, Volkan Babacan’la görüşmelere başladı. Daha önce Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un 31 yaşındaki Boşnak kalecisi İbrahim Sehic ile temasa geçen yönetim, bu defa rotasını Medipol Başakşehir’de forma şansı bulamayan Volkan’a yöneldi.

35 defa Milli oldu

Sezon sonunda Başakşehir’den ayrılıp oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen milli kalecinin Göztepe’nin teklifine sıcak baktığı vurgulandı. Henüz Göztepe’ye olumlu cevap vermeyen ve yönetimin indirim teklifine yanaşmayan Beto’nun ise eski takımı Sporting Lizbon, Beşiktaş ve Galatasaray’la flört halinin sürdüğü iddia edildi. Sidespor’un altyapısında kaleciliğe başlayan 31 yaşındaki Volkan, Fenerbahçe, İstanbulspor, Manisaspor ve Başakşehir’de görev yapıp 35 kez A Milli Takım’ın kalesini korudu. Volkan, A Milli Takım’ın 2016 Avrupa Şampiyonası maçlarında da 1 numaralı file bekçisi olarak görev yaptı.

KEŞFETYENİ
Afra Saraçoğlu'ndan radikal karar! İşte yeni imajı
Afra Saraçoğlu'ndan radikal karar! İşte yeni imajı

Cadde | 22.04.2025 - 07:10

Son dönemin en popüler isimlerimden biri olan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu imaj değişikliğine gitti. Yeni saçlarını Instagram hesabından paylaşan Afra Saraçoğlu binlerce beğeni aldı.

Yazarlar