29.11.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:
İzmir’in iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri, uzman Çin mutfağı şefi İsmail Caner ve Suşi şefi Merve İpek Küçüktabak tarafından hazırlanan yenilikçi lezzetlerin tadımını yaptı. Birçok farklı lezzetin damaklarda bir şölene dönüştüğü misafirlerin gastronomik yolculuğu bir klasik Japon tatlısı olan ‘Mochi’ ve Uzakdoğu’nun ünlü tatlısı ‘Saikora’ ile tatlı bir son buldu. Sushi Barba’nın kendine has kokteyllerinin de eşlik ettiği etkinliklere gelen davetliler Uzakdoğu’nun büyülü esintilerini İzmir’de hissettiklerini belirtti. Öte yandan Sushi Barba Lounge, cuma ve cumartesi günleri akşam saatlerinde Sushi Barba’nın imza kokteyllerine eşlik eden DJ performansı ile yoğun ilgi görüyor.