EgeGeleceğin aşçıları, Türkiye üçüncüsü

Geleceğin aşçıları, Türkiye üçüncüsü

16.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İZMİR’in Urla ilçesindeki Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfeder

Geleceğin aşçıları, Türkiye üçüncüsü

İZMİR’in Urla ilçesindeki Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde düzenlenen yemek yarışmasında üçüncü oldu. Öğrencilerin ziyaret ettiği Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Ben de gıda mühendisliği mezunuyum. Benim de mesleğim bu. Dolayısıyla gastronomi turizmini çok önemsiyorum. Çünkü gastronomi bitmeyen bir şey. 12 ay boyunca süren bir turizm. Urlamız bu alanda oldukça gelişme kaydetti. Ben meslek liselerini de çok önemsiyorum. Sayıları kesinlikle arttırılmalı” diye konuştu. l İZMİR DHA

Yazarlar