EgeEge’nin kalbine yerleşti!

Ege’nin kalbine yerleşti!

20.07.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sıla, konser verdiği Bodrum’da sevgi seline kapıldı. Performansıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, “İkametgâhımı da aldığıma göre artık sizden biriyim” sözleriyle Bodrum’a yerleştiğini açıkladı.

Ege’nin kalbine yerleşti

Sıla, peşpeşe verdiği Bodrum konserleriyle müzikseverleri mest etti. KerkiSolfej organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro’da hayranlarıyla buluşan sanatçı, tüm biletleri tüketen misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sıla, ‘Yan Benimle’, ‘Saki’, ‘Vur Kadehi Ustam’ parçalarıyla duygu seli yaşattıktan sonra ‘Vaziyetler’, ‘Kafa Nereye, Biz Oraya’ ve ‘Mesela’ gibi hareketli şarkılarıyla coşkuyu artırdı.

Haberin Devamı

Repertuvarıyla kulakların pasını silen sanatçı, kahverengi mini elbisesiyle ise göz kamaştırdı. Şarkılarının arasında müzikseverlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Sıla, artık Bodrumlu olduğunun müjdesini verdi. “Eskiden fahriydik şimdi ikameti aldığımıza göre içinizden biriyim” sözleriyle alkış yağmuruna tutulan Sıla, yoğun istek üzerine 3 Ağustos ve 7 Eylül’de Bodrumlularla tekrar buluşacağının sözünü verdi.