Dünya'Sahte ikiz' cinayeti! Her şeyi planladı, genç kadına şeytani tuzak

'Sahte ikiz' cinayeti! Her şeyi planladı, genç kadına şeytani tuzak

01.02.2023 - 17:05 | Son Güncellenme:

Almanya'da yaşanan akıllara zarar olay dünya gündemine bomba gibi düştü. Söz konusu olay ilginç bir cinayeti konu alırken olayın detayları pes dedirtti.

Sahte ikiz cinayeti Her şeyi planladı, genç kadına şeytani tuzak

2022 yılının Ağustos ayında meydana gelen kan donduran olay Almanya'da yaşandı. Ülkenin güneyindeki bir arabada genç bir kadının kanlar içinde cesedi bulundu. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde kadının Iraklı bir güzellik uzmanı olan Sharaban K. olduğunu saptadı.

Haberin Devamı

FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLDÜ

Sharaban K.'nin ailesinin bazı üyeleri cesedi teşhis etmiş olsa da, ertesi gün yapılan otopsi raporu cesedin kimliği konusunda kafaları karıştırdı. Yapılan otopsinin ardından kurbanın adı, Heilbronn'dan yine 23 yaşındaki Cezayirli bir güzellik uzmanı olan Khadidja O. olarak belirlendi. Polis açıklamasında iki kadının 'çarpıcı bir şekilde birbirine benzediğini' aktardı.

Sharaban K, Sheqir K. adlı arkadaşı ile Bavyera polisi tarafından gözaltına alındı ancak yetkililer Şubat ayına kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı. Savcıdan yapılan açıklamada ise şu sözlere yer verildi:

"Şüphelinin ailesin ve düşmanlarından saklanmak için kendi ölümünü taklit etmek istediğini varsaydık'

Polisten yapılan açıklamada ise Sharaban K. cinayetten bir hafta önce sosyal medya sitelerinde kendisine benzeyen birkaç kadınla temasa geçti. Sharaban K. çeşitli vaatlerde bulunarak, başlangıçta başarısız olan görüşmeler yaptı ancak son olarak kurban Khadidja buluşma teklifini kabul etti. Sheqir K. ve Sharaban K.'nin cinayet günü kadını evinden aldı.

Haberin Devamı

Sahte ikiz cinayeti Her şeyi planladı, genç kadına şeytani tuzak

'YÜZÜ TANINMAZ HALDEYDİ'

Heilbronn ve Ingolstadt arasındaki bir ormanlık alanda iki arkadaş, Cezayirli güzellik uzmanını araçtan çıkardı ve onu bıçaklayarak öldürdü. Polis sözcüsü Andreas Aichele, Almanya'nın önde gelen gazetelerinden olan Bild'e  yaptığı açıklamada konuyla ilgili şöyle dedi: 

"Suç silahı bulunamadı, ancak kanıtlar çok büyük. Kurban 50'den fazla bıçak darbesiyle öldürüldü, yüzü tanınmaz haldeydi"

Öte yandan savcılık, Sheqir K ve Sharaban K hakkında 26 ve 27 Ocak'ta tutuklama emri çıkarıldığını söyledi. İkili suçlu bulunmaları halinde ömür boyu hapis cezası alacak.