DünyaTinder aşkı kabusa dönüştü! Çıplak halde mezarda bulundu: Çığlık atamasın diye dilini kesti

Tinder aşkı kabusa dönüştü! Çıplak halde mezarda bulundu: Çığlık atamasın diye dilini kesti

28.08.2024 - 13:24 | Son Güncellenme:

Tinder'da tanıştığı sevgilisi tarafından vahşice katledildi, genç kadından geriye kalanlar çıplak ve parçalanmış halde bir mezarda bulundu. Son anlarında yaşadığı kabusun detayları ise kan dondurdu.

Tinder aşkı kabusa dönüştü Çıplak halde mezarda bulundu: Çığlık atamasın diye dilini kesti

Tinder'da tanıştığı adam tarafından bıçaklanarak öldürülen turistin cesedi, çığlık atarak yardım isteyememesi için paramparça edildi.

Haberin Devamı

MEZARDA ÇIPLAK HALDE BULUNDU

Rus öğretim görevlisi Zaliya Shamigulova'nın Afrika ülkesi Mauritius'taki tatili, Tinder üzerinden tanıştığı sevgilisinin kıskançlık nöbetiyle trajediye dönüştü. Genç kadının ‌otopsi raporu, 29 yaşındaki kadının göğsünde birden fazla yara olduğunu ortaya koydu. Fakat zavallı kadının yaşadığı kabus bununla sınırlı kalmamıştı.

Zira genç kadındın vücudu sığ bir mezarda çıplak ve parçalanmış halde bulundu, dili ve boğazı ise kesilmişti.
Rus basınına yansıyan haberlere göre, gözaltına alınan şüpheli Mauritiuslu bir mühendis olan Puryavirsingh Sundur. 29 yaşındaki fail, turistle popüler flört uygulaması Tinder aracılığıyla tanıştı.

Güvenlik güçlerine göre, turisti öldürdüğünü itiraf ederek, onu nasıl bıçakladığını ve vücudunu parçalara ayırdığını anlattı. Yerel medya kuruluşları, dedektiflerin hala genç kadının kayıp vücut parçalarını ve yanı sıra kıyafetlerini aradığını bildiriyor.

Haberin Devamı

AİLESİ MESAJLAR ALDI 

Tinder aşkı kabusa dönüştü Çıplak halde mezarda bulundu: Çığlık atamasın diye dilini kesti

Şüphelinin, polisi Mauritius'un bir yerleşim bölgesi olan La Marie'deki mezara götürdüğü gelen bilgiler arasında. Arabasında Shamigulova'nın kanı bulunduktan sonra cinayeti itiraf etti ve genç kadının kendisine sadakatsiz olduğunu keşfettiğini ileri sürdü.

2014'te Soçi'de düzenlenen Kış Olimpiyatları'nda meşale taşıyıcısı olan Shamigulova, son olarak beyaz ve mavi bir elbise giyerken bir arabaya bindiği anların video kaydı tespit edildi. Bu, hayatta görüldüğü son seferdi ve seyahat arkadaşı tarafından kayıp olduğu bildirildi.

Rusya'daki akrabaları, genç kadından 'kendisiyle iletişime geçmemelerini' isteyen mesajlar aldıklarını anlattı. Shamigulova'nın 1 Eylül'de Madagaskar'a gitmesi gerekiyordu, soruşturma sürüyor.