Dünya Şapka şöleni

Şapka şöleni

23.06.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İngiliz kraliyetinin geleneksel Ascot at yarışlarına bu yıl da büyük ilgi gösterildi. Özellikle kadın izleyicilerin birbirinden ilginç tasarıma sahip şapkaları göz alıcıydı.

Şapka şöleni

NEVSAL ELEVLİ  - Ascot / İngiltere’de yapılan geleneksel Ascot at yarışları yine dünya sosyetesinin ve İngiliz kraliyetinin uğrak noktası oldu. Salı günü başlayan ve dün sona eren “Royal Ascot” dolayısıyla izleyiciler şıklık yarışına girerken, kadınların özel tasarımcılara hazırlattıkları şapkalar yine çok konuşuldu. Ascot’un ikinci gününe tedavisi nedeniyle katılmayan Kral Charles daha sonraki günlerde tribündeydi. Prenses Kate ise kanser tedavisi nedeniyle organizasyona katılmadı. Türkiye’den de sosyetik isimler izleyiciler arasındaydı. Ascot’ta bu yıl en çok ilgi çeken ve tarzıyla beğenilenler arasında İngiliz kraliyet ailesinden Zara ve Mike Tindall, Prenses Beatrice, ünlü aktris Elizabeth Hurley, model Betty Bachz, Düşes Sophie gibi isimler yer aldı. 

Haberin Devamı

Şapka şöleni

Çiçekli şapkalar 

Ascot’ta sahnede yine her zamanki gibi katılımcıların şapka ve abartılı aksesuarları vardı. İş insanı Tamara Holmgren tavus kuşu şapkasıyla dikkat çekerken, model Penny Lancaster çiçek ve bitkilerle kaplı şemsiyesiyle odak noktası oldu. TV ünlüsü Lystra Adams da güllerle kaplı şapkayla bakışları üzerinde topladı. Tasarımcı Inga Kovalerova da çiçekli şapka kullanan isimler arasındaydı. Birçok isim ise daha sade ve şık kıyafetlerle aksesuarlar tercih etmişti. Puantiyeli elbiseler, lacivert-beyaz sade desenler ve tül şapkalar bu isimlerin tercihleri arasındaydı. Kral Charles da önceki gün pembe yeleği ile yazlık renkleri takımına entegre etmişti. Kraliçe Camilla ise açık mavi bir elbise ve şapka ile Charles’a eşlik etti. 

Haberin Devamı

Şapka şöleni