DünyaSapık doktordan tecavüz tuzağı! Güzel modele ilaç verip kabusu yaşattı

Sapık doktordan tecavüz tuzağı! Güzel modele ilaç verip kabusu yaşattı

27.09.2024 - 17:03 | Son Güncellenme:

Sapık doktor güzel modelle ilk olarak sosyal medyadan iletişim kurdu. Genç kadın sapkın doktorun planladığı şeytani oyunu tahmin dahi edemezdi.

Sapık doktordan tecavüz tuzağı Güzel modele ilaç verip kabusu yaşattı

Stefania Costache adındaki güzel model, diş ameliyatına gittiğini ancak diş hekimi tarafından uyuşturulup kaçırıldığını ve daha sonra dairesinde saldırıya uğradığını açıkladı.

Haberin Devamı

PROFİLİNİ GÖRÜP HAREKETE GEÇTİ

Romanyalı Stefania, geçtiğimiz Mart ayında yayınladığı tüyler ürpertici bir videoda, yaşadığı kabusu anlatarak soruşturma başlatılmasını sağladı. Buna göre, Costin Iulian Berechet güzel modelle sosyal medyadaki profilini gördükten sonra iletişime geçti 

Zavallı kadın yaşadıklarını şöyle anlattı: 

"Ocak 2020'de doktor bana Instagram'dan bir takas teklifinde bulunmak için yazdı veya en azından anladığım kadarıyla öyleydi. Dişlerimle ilgili bazı sorunlarım vardı, oldukça belirgindi, ancak maliyeti sebebiyle çözülemiyorlardı. Bana yazdığında bunları çözme fırsatı gördüm."

İLAÇ VERİP KAÇIRDI

Sapık doktordan tecavüz tuzağı Güzel modele ilaç verip kabusu yaşattı

Ancak Instagram'da tanıtım için bir anlaşma yerine, diş hekimi randevu sırasında ona ilaç verdi, evine götürdü ve tecavüz etti. Berechet suçlu bulundu ve Romanya'daki hakimler tarafından on yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Berechet ayrıca kurbanına 40 bin sterlin tazminat ödemeye mahkum edildi ve hapisten çıktıktan sonra beş yıl boyunca diş hekimliği yapması yasaklandı. 240 bin Instagram takipçisi tarafından Lolrelai da tanınan Costache, iddiaları kamuoyuna açıklayarak polisi harekete geçmeye zorladığı için övgü aldı.