DünyaNormandiya gazisi kralı ağlattı

Normandiya gazisi kralı ağlattı

06.06.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Müttefiklerin 2. Dünya Savaşı’nda Nazi Almanya’sını yenilgiye uğratmasının temellerini atan Normandiya Çıkarması’nın 80. yılı İngiltere ve Fransa’da çeşitli etkinliklerle anılırken, Portsmouth’daki bir törene katılan İngiliz gazi, İngiltere Kralı Charles ile eşi Kraliçe Camilla’yı ağlattı.

Normandiya gazisi kralı ağlattı

Eski Kraliyet Donanması askeri Eric Bateman, çıkarmaya katılan arkadaşı Fred’i kaybettiğini anlatırken, kraliyet üyelerinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Haberin Devamı

Öte yandan, ABD Başkanı Joe Biden da 80. yıldönümü için Fransa’ya gitti. Müttefiklerin 2. Dünya Savaşı’nda Nazi Almanya’sını yenilgiye uğratmasının temellerini atan Normandiya Çıkarması’nın 80. yılı İngiltere ve Fransa’da çeşitli etkinliklerle anılırken, Portsmouth’daki bir törene katılan İngiliz gazi, İngiltere Kralı Charles ile eşi Kraliçe Camilla’yı ağlattı. 

Eski Kraliyet Donanması askeri Eric Bateman, çıkarmaya katılan arkadaşı Fred’i kaybettiğini anlatırken, kraliyet üyelerinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Öte yandan, ABD Başkanı Joe Biden da 80. yıldönümü için Fransa’ya gitti.

Normandiya gazisi kralı ağlattı