DünyaKesilmiş başı çöpten çıktı! Tüyler ürperten manzarayı babası buldu, çığlıklar yükseldi

Kesilmiş başı çöpten çıktı! Tüyler ürperten manzarayı babası buldu, çığlıklar yükseldi

17.09.2024 - 12:35 | Son Güncellenme:

Güzellik kraliçesi, kocası tarafından hazırlanan akılalmaz bir sonla hayata veda etti. Araştırmacıların 'sadist-sosyopat' olarak nitelendirdiği cani saatlerce hiçbir şey olmamış gibi davranırken, zavallı kadının babası tüyler ürperten manzarayı buldu.

Kesilmiş başı çöpten çıktı Tüyler ürperten manzarayı babası buldu, çığlıklar yükseldi

Güzellik kraliçesinin iki küçük çocuğu yan odada oynarken, babası çamaşır odasındaki çöp poşetinde kesik başını buldu. 38 yaşındaki Kristina Joksimovic, 2003 yılında Miss Northwest Switzerland yarışmasını kazanmıştı ve 2008 yılında ise Miss Switzerland yarışmasında finalist olmuştu. 

Haberin Devamı

KREŞTEN GELEN TELEFON AİLESİNİ HAREKETE GEÇTİ

Kesilmiş başı çöpten çıktı Tüyler ürperten manzarayı babası buldu, çığlıklar yükseldi

Joksimovic, İsviçre'nin Basel şehri yakınlarındaki evinde boğulduktan sonra parçalandı ve blender ile 'püre haline getirildi. Yerel medyada Thomas olarak adlandırılan kocası ise yargılanıyor.

Takvim yaprakları 13 Şubat'ı gösterirken Joksimovic'in anne ve babası, torunlarının gittiği kreşin kendileriyle iletişime geçip Joksimovic'in onları almaya gelmediğini söylemesinin ardından korkuya kapıldı. 

Kızları için giderek daha çok endişe eden aile, kocasıyla iletişime geçti, fakat o da güzel kadının nerede olduğunu bilmediğini söylemişti. Thomas onlara eşinin yerini bilmediğini ve 'bazen öylece çıkıp gittiğini' söyledi. Böylece babası eve gelerek mülkü aramaya karar verdi. 

ÇÖP POŞETİNDEKİ TÜYLER ÜRPERTEN MANZARA

Kesilmiş başı çöpten çıktı Tüyler ürperten manzarayı babası buldu, çığlıklar yükseldi

İngiliz basınına konuşan bir aile dostuna göre, Thomas saatlerce hiçbir şey olmamış gibi davrandı, eşinin babasıyla sohbet etti ve çocukları yataklarına yatırmadan önce herkese akşam yemeği hazırladı.

Haberin Devamı

İsmi gizli tutulan arkadaşın aktardığı üzere, zavallı baba bu arama sırasında kızının sarı saçlarının bir çöp poşetinin içinden görülebildiğini ve zavallı babanın kızının katledilişini böyle keşfettiğini kaydetti.

ÇIĞLIK ATARAK YOLA KOŞTU

Odadan 'çığlık atarak' kaçtı ve yoldan geçen birinden polise haber vermesini istedi, bu da damadının tutuklanmasına yol açtı.

İsviçre medyası FM1 Today, 'otopsi raporuna göre, cesedin çamaşır odasında testere, bıçak ve maka ile parçalandığını' bildirdi. Daha sonra birkaç vücut parçasının bir el blenderi ile 'püre haline getirildiği' ve bir kimyasalda eritildiği bildirildi.

'SOĞUKKANLI, SADİST-SOSYOPAT'

Kesilmiş başı çöpten çıktı Tüyler ürperten manzarayı babası buldu, çığlıklar yükseldi

Otopsi ölüm nedeninin boğulma olduğunu gösterdi, ayrıca künt travmasına dair belirtiler de vardı. Cani koca eşini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra Federal Mahkeme tarafından gözaltından serbest bırakılma başvurusu reddedildi.
Araştırmacılar değerlendirmelerinde, bir iş adamı olan Thomas'ın, 'açıkça yüksek düzeyde suç belirtileri' gösterdiğini kaydetti.

Eşini öldürdükten sonra 'empati eksikliği ve soğukkanlılık' ile hareket ettiğini belirterek ölümünü örtbas etme çabalarına dikkat çektiler ayrıca 'sadist-sosyopatik özelliklere' sahip olduğunun da altını çizdiler.