DünyaGüzellik kraliçesinin korkunç sonu! Cani koca parçalayıp, blendar'a attı

Güzellik kraliçesinin korkunç sonu! Cani koca parçalayıp, blendar'a attı

12.09.2024 - 13:10 | Son Güncellenme:

Güzellik kraliçesinden geriye kalanlar geçtiğimiz Şubat ayının akşam saatlerinde bulundu. Araştırmacıların daha sonra 'sadist-sosyopat' olarak nitelendirdiği cani her şeyi itiraf ederken, vahşetin detayları ise akıl alır gibi değil.

Güzellik kraliçesinin korkunç sonu Cani koca parçalayıp, blendara attı

38 yaşındaki model Kristina Joksimovic'ten geriye kalanlar, Şubat ayında İsviçre'nin Basel şehri yakınlarındaki Binningen ilçesinde bulundu. Kristina, 2003 yılında Miss Northwest Switzerland yarışmasını kazanmıştı ve 2008 yılında ise Miss Switzerland yarışmasında finalist olmuştu.

Haberin Devamı

TESTERE, BIÇAK VE BAHÇE MAKASI...

Güzellik kraliçesinin korkunç sonu Cani koca parçalayıp, blendara attı

Kristina'nın cesedi 13 Şubat'ta akşam saatlerinde ortaya çıktı. Kocası, zavallı kadının kalıntılarının 'üçüncü bir kişi' tarafından bulunmasından bir gün sonra tutuklandı.

Araştırmacılar, Kristina'nın ölmeden önce boğulduğunu tespit ettiler. Otopsi raporu, cesedin çamaşır odasında; testere, bıçak ve bahçe makasıyla parçalandığını yazdı.

Yerel medyanın bildirdiği üzere ise, zavallı kadının vücudunun parçaları bir blender ile parçalanarak akılalmaz bir biçimde püre haline getirildi ve kimyevi bir solüsyonda eritildi. 

CANİ KOCA VAHŞETİ İTİRAF ETTİ

Güzellik kraliçesinin korkunç sonu Cani koca parçalayıp, blendara attı

Güzel modelin adı yalnızca Thomas olarak duyurulan 41 yaşındaki kocasının, gözaltından serbest bırakılma başvurusu ise eşini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra Lozan'daki Federal Mahkeme tarafından bugün reddedildi. Kararda şüphelinin eşini boğduğunu itiraf ettiği de belirtildi.

Haberin Devamı

Cani kocanın eşinin kendisine bıçakla saldırdıktan sonra onu meşru müdafaa için öldürdüğünü iddia ettiği de gelen bilgiler arasında. İki çocuğunun annesinin cesedini parçalara ayırması hakkında, 'panik halinde' hareket ettiğini söyledi.

Fakat İsviçreli yayın kuruluşu FM1 Today'e göre, adli tıp raporu 'meşru müdafaa' savunmasıyla çelişiyor.  Devam eden soruşturma sırasında yanı sıra 'somut akıl hastalığı belirtileri' olduğuna hükmedildi.

'SOĞUKKANLI, SADİST-SOSYOPAT'

Arkadaşları bu haber karşısında şoke olduklarını dile getirdi. Haberi aldıklarında biri şöyle konuştu: 

"Bana göre, mükemmel bir aile gibi görünüyorlardı."

2017'de evlenen çift, Basel'in lüks bir bölgesinde yaşıyordu. İlişkilerinin 'aylardır krizde olduğu' ve polisin fiziki şiddet ihbarı üzerine önceden de çağrı aldığı öğrenildi.

Araştırmacılar değerlendirmelerinde, bir iş adamı olan Thomas'ın, 'açıkça yüksek düzeyde suç belirtileri' gösterdiğini kaydetti. Eşini öldürdükten sonra 'empati eksikliği ve soğukkanlılık' gösterdiğini belirterek ölümünü örtbas etme çabalarına dikkat çektiler ve 'sadist-sosyopatik özelliklere' sahip olduğunun da altını çizdiler.