DünyaKennedy ‘laneti’

Kennedy ‘laneti’

01.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Kennedy erkekleriyle ilişkileri dramatik biten kadınlara adı şimdi RFK Jr. ile anılan bir muhabir de eklendi.

Kennedy ‘laneti’

ABD’de kasım ayındaki başkanlık seçimleri için bağımsız aday olan, ardından Trump’ı destekleyen evli politikacı Robert F. Kennedy Jr. (70) şimdi muhabir Olivia Nuzzi’yle (31) ilişki yaşadığı iddiasıyla gündemde. Nuzzi’nin çalıştığı New York Magazine’in muhabirin davranışlarıyla ilgili soruşturma tamamlanana kadar izinli olduğunu duyurması “Kennedy ailesi lanetinin devreye girdiği” şeklinde yorumlandı. Çünkü Kennedy Jr. ile aşk iddiası yüzünden nişanlısından ayrılan Nuzzi’nin işini de kaybedeceği söyleniyor.  

Haberin Devamı

İlişkilerinin en iddialı kanıtının romantik mesajlaşmaları olduğu öne sürülen taraflar konuyla ilgili konuşmazken, Robert F. Kennedy Jr. (RFK Jr.) üçüncü eşi Cheryl ile evliliğini sürdürüyor. Bu yeni iddia, RFK Jr.’ın ikinci eşi Mary’nin kocasının ihaneti nedeniyle 2012’deki intiharını da tekrar gündeme taşıdı. Kennedy erkeklerinin hayatına giren kadınların başlarına gelenler zaten tablonun bir başka acı yüzü. 

Kennedy ‘laneti’

Yıkıcı aşklar

* 1963’te suikaste kurban giden ABD’nin eski başkanı John F. Kennedy’nin (JFK) evliyken Hollywood efsanesi Marilyn Monroe ile gizli aşk yaşadığı biliniyor. JFK’nın kardeşi ve RFK Jr.’ın babası Robert Kennedy ile de birlikte olan Monroe 1962’de evinde ölü bulunmuştu.

*  JFK’nın eşi Jackie’yi sekreteri ve stajyeriyle de aldattığı belirtildi.

Haberin Devamı

* JFK’nın küçük kardeşi senatör Ted Kennedy ise 1969’da otomobili gölete düştüğünde yardımcısı Mary Kopechne’yi ölüme terk etmişti. 

* JFK’nın aynı adı taşıyan oğlunun kullandığı uçak 1999’da düştüğünde kendisi, eşi ve baldızı ölmüştü.