Dünya Hindistan’da korkunç kaza: Havalimanının çatısı çöktü

Hindistan’da korkunç kaza: Havalimanının çatısı çöktü

28.06.2024 - 17:43 | Son Güncellenme:

Hindistan’ın başkentindeki yaşanan korkunç kazaya göre havalimanın çatısı şiddetli yağışlar sebebiyle çöktü. Olayda bir kişi hayatını kaybederken dört kişi ise yaralandı.

Hindistan’da korkunç kaza: Havalimanının çatısı çöktü

Hindistan’ın başkentindeki havalimanının çatısı şiddetli yağış sebebiyle çöktü. Yerel basın, hafta boyunca devam eden yağışlar sebebiyle çatının çöktüğünü ifade ederek olayda bir kişinin hayatını kaybettiğini ve dört kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Haberin Devamı

Yetkililer bugün yaptıkları açıklamada, Delhi Havalimanı'nda Terminal-1 (T1) kısmının çatısının bu sabah şiddetli yağmur nedeniyle çöktüğünü duyurdu. Yerel basında yer alan haberlere göre, kaza sonucunda bir kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı. Acil durum ekipleri olayda yaralananlarının tedavisinin yapıldığını kaydetti. Sivil Havacılık Bakanlığı, yalnızca iç hat uçuş operasyonlarının gerçekleştirildiği Terminal 1'den tüm kalkışların geçici olarak askıya durdurulduğunu ifade etti. İndigo ve Spicejet Havayolları uçuşlarını iptal ettiğini belirtti.

Delhi Havalimanı'ndan yapılan son açıklamada, "Terminal 3 ve Terminal 2'den gelen ve giden tüm uçuşlar tamamen gerçekleşmektedir. Terminal 1 Geliş Noktasındaki uçuşlar da gerçekleştirilmektedir. Ancak Terminal 1'den giden uçuşlar bugün saat 14.00'e (yerel saat) kadar iptal edildi" denildi.