DünyaHastanede bebek hırsızlığı skandalı! Kimsenin ruhu bile duymadı, Bihar'da alarm

Hastanede bebek hırsızlığı skandalı! Kimsenin ruhu bile duymadı, Bihar'da alarm

18.09.2024 - 16:00 | Son Güncellenme:

Hastaneye gizlice giren kimliği belirsiz kadın, yalnızca 20 saat önce dünyaya gelen bebekle kayıplara karıştı. Kimsenin ruhu bile duymadan gerçekleşen skandalın anlaşılmasıyla güvenlik güçleri alarma geçti.

Hastanede bebek hırsızlığı skandalı Kimsenin ruhu bile duymadı, Biharda alarm

Yetkililer, Hindistan'ın Bihar eyaletinde bir hastaneden yeni doğmuş bir erkek bebeğin doğumdan yalnızca 20 saat sonra çalındığını bildirdi. Olay, sosyal medyada yayılan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Haberin Devamı

KİMSENİN RUHU BİLE DUYMADAN UZAKLAŞTI

Hastanede bebek hırsızlığı skandalı Kimsenin ruhu bile duymadı, Biharda alarm

Kayıtta, bir kadının Sadar Hastanesi'nin yeni doğan yoğun bakım ünitesine girip, erkek bir bebeği örtüye sardığı görüldü. Kırmızı kıyafetli ve kendini kamufle eden kadın, hastane personeli ve diğer hastaların ruhu bile duymadan hastaneden uzaklaştı.

Aile, yeni doğmuş bebeği görmek için hastaneye geldiğinde çocuğun kaybolduğunu öğrendi. Bebeğin çalındığı, yetkililer güvenlik kamerası görüntülerini kontrol ettiğinde ortaya çıktı.

Doktor Pramod Kumar Singh, durumun ciddiyetini kabul edip, "Çok sayıda insan binaya giriyor, bu da çocuğun annesini diğer akrabalarından ayırt etmeyi ve tanımlamayı zorlaştırıyor" dedi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ ALARMA GEÇTİ

Hiçbir hastane personeli bebeğin nasıl kaybolduğuna dair durumu netleştiremedi. Aile, hastanedeki güvenlik zaafı sebebiyle yaşadıkları üzüntü ve hayal kırıklığını dile getirerek çocuklarının derhal geri verilmesini talep etti. Hastanedeki doktorlar, soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Yerel yetkililer, bebeğin bir an önce bulunması ve ailesine kavuşturulması için tüm imkanları seferber ettiklerini duyurdu. Bölgedeki güvenlik güçlerini alarma geçirildi.