DünyaEşinin kesik başı duştan çıktı! Birkaç aylık evliydiler, cani kocadan tüyler ürperten vahşet

Eşinin kesik başı duştan çıktı! Birkaç aylık evliydiler, cani kocadan tüyler ürperten vahşet

06.08.2024 - 15:33 | Son Güncellenme:

Suç mahalline gelen yetkilileri kan donduran bir manzara bekliyordu. Cani koca, birkaç ay önce evlendiği eşini akılalmaz bir vahşetle hayattan koparmıştı. Zavallı kadının kesilmiş başı evlerindeki duştan çıkarken, caninin cezası belli oldu.

Eşinin kesik başı duştan çıktı Birkaç aylık evliydiler, cani kocadan tüyler ürperten vahşet

Evlendikten birkaç ay sonra eşinin kafasını kesen adam, işlediği tüyler ürperten suçtan dolayı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Çift Ekim 2022'de dünyaevine girmişti, ancak evlilik kararları arkadaşları ve aileleri için sürpriz olmuştu.

Haberin Devamı

SUÇUNU KABUL ETTİ

Eşinin kesik başı duştan çıktı Birkaç aylık evliydiler, cani kocadan tüyler ürperten vahşet

Jared James Dicus ismindeki adamın davası, 21 yaşındaki eşi Anggy Diaz'ın ABD'nin Teksas eyaletindeki evlerinde kafasını kesmesinden bir yıldan fazla bir süre sonra Çarşamba günü sonuçlandı. Davanın ön duruşma aşamasında Dicus'un potansiyel akıl sağlığı sorunları gündeme geldi. Ancak bir psikiyatrist Dicus'un mahkemeye çıkmaya uygun olduğuna hükmetti.

Amerikan medyasının bildirdiği üzere, şu anda 23 yaşında olan Dicus, suçunu kabul etti ve 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı. En erken şartlı tahliye tarihi ise 2043 olarak kararlaştırıldı.

KESİK BAŞI DUŞTAN ÇIKTI

Eşinin kesik başı duştan çıktı Birkaç aylık evliydiler, cani kocadan tüyler ürperten vahşet

Takvimler 2023 yılının Ocak ayını gösterirken, Diaz'ın defalarca bıçaklandıktan sonra kan gölü içinde kalan ceset yetkililer tarafından buldu. Zavallı kadının kesilmiş kafası ise duşta keşfedildi.

Haberin Devamı

Güvenlik güçleri geçtiğimiz yıl, cinayetin ardından Dicus'un eşini öldürdüğünü itiraf ettiğini kaydetti. Yetkililer, 'aile içi şiddete tolerans gösterilmeyeceğinin' altını çizerek, "Bunun gibi iğrenç suçlar cevapsız kalmayacak" ifadelerini kullandı.