DünyaDaredevil lakaplı İngiliz fenomen İspanya'nın en yüksek köprüsünden düşerek öldü

Daredevil lakaplı İngiliz fenomen İspanya'nın en yüksek köprüsünden düşerek öldü

16.10.2024 - 14:06 | Son Güncellenme:

Daredevil karakteri gibi yükseklerde gezip içerikler paylaşan 26 yaşındaki İngiliz fenomen, İspanya'daki 192 metre yükseklikteki bir köprüden düşerek hayatını kaybetti. Fenomenin son sözleri binlerce takipçisini hüzne boğdu.

Daredevil lakaplı İngiliz fenomen İspanyanın en yüksek köprüsünden düşerek öldü

İspanya'nın başkenti Madrid'in güney batısındaki Castilla-La Mancha köprüsünde dijital içerik serisine yeni bir "tehlikeli" görüntü eklemek isteyen 26 yaşındaki "Daredevil" lakaplı İngiliz fenomen Lewis Stevenson, önceki gün 192 metre yükseklikteki köprüde dengesini kaybederek düştü. Fenomen'in kız arkadaşı Savannah Parker, İngiliz Daily Mail'e yaptığı açıklamada, sevgilisinin son sözlerininin "İyi geceler, seni seviyorum" olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Fenomen Lewis Stevenson ve sevgilisi Savannah Parker. Fotoğraf: Instagram.

Fenomen Lewis Stevenson ve sevgilisi Savannah Parker. Fotoğraf: Instagram.

GÜVENLİK KEMERİNİ TAKMADI

Dünyayı dolaşarak gökdelenlere ve yüksek yapılara tırmanan 26 yaşındaki fenomen, polis raporlarına göre aniden dengesini kaybettikten sonra düştü. Fenomenen güvenlik kemerini takmadığı da ortaya çıktı. Fenomenin kız arkadaşı, sabaha karşı saat beş sularında sevgilisinden "Günaydın" yazılı ve üç öpücük emojisi yazılı bir mesaj geldiğini, ancak kendisinin mesajı sabah sekiz civarında gördüğünü söyledi.

"AŞAĞIYA İNELİM Mİ?"

Sevgilisi aynı zamanda fenomenin köprüye çıktığında aslında kendisini iyi hissetmediğini, arkadaşına "Aşağı inelim mi?" dediğini ve hemen ardından bilincini kaybederek düştüğünü öne sürdü. Savannah Parker, "Hiçbir şey yemeden oraya çıktığını düşünüyorum, bir şeye kafayı taktığında, beslenmeyi de su içmeyi de unuturdu" dedi. İspanyol yetkililer Stevenson'ın köprünün 60 metre yüksekliğindeyken düştüğünü söylerken, köprüye çıkmanın yasadışı olduğunu kaydetti.