DünyaAcılarına yenik düştü

Acılarına yenik düştü

29.03.2012 - 13:19 | Son Güncellenme:

Ukrayna’da tecavüze uğradıktan sonra yakılan 18 yaşındaki Oksana Makar’ın yaşamını yitirdiği bildirildi.

Acılarına yenik düştü

Ülkenin doğusundaki Donetsk kenti yetkilileri, saldırının ardından bir eli ve iki ayağı kesilen ve akciğerleri ağır hasar gören genç kızın öldüğünü açıkladı.

Makar, 9 Mart’ta Mykolaiv kentinde üç kişinin tecavüzüne uğramıştı. Saldırganlar, daha sonra boğmaya çalıştıkları genç kızı üzerine benzin dökerek yakmıştı.

Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Makar, iki haftadır hastanede tedavi görüyordu.

Saldırı, ülkede büyük tepkiye neden olurken, saldırganlardan ikisinin güçlü bağlantıları nedeniyle serbest bırakılmasının ardından ülke çapında protesto gösterileri düzenlenmişti.

Gösterilerin ardından yeniden tutuklanan saldırganlar, tecavüz ve cinayette teşebbüsle suçlanıyor.

KEŞFETYENİ
Bir dönem David Beckham'a çok yakındı! İspanya'da ölü bulundu
Bir dönem David Beckham'a çok yakındı! İspanya'da ölü bulundu

Cadde | 07.04.2025 - 11:06

Geçtiğimiz günlerde 50. yaşını Miami'de doğum gününü görkemli şekilde kutlayan David Beckham büyük şok yaşadı.

Yazarlar