Cadde Zorlu bir ameliyat geçirmişti! Leman Sam: Artık dans edemeyeceğim!

Zorlu bir ameliyat geçirmişti! Leman Sam: Artık dans edemeyeceğim!

03.07.2024 - 07:11 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Leman Sam, geçtiğimiz gün Cihangir’de görüntülendi. Ünlü ismin, omuriliğinde çıkan kitle operasyonla alınmıştı. Sam, geçirdiği zorlu ameliyatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorlu bir ameliyat geçirmişti Leman Sam: Artık dans edemeyeceğim

Leman Sam, geçen aylarda omuriliğinden operasyon geçirdiğini ve iyileşmeye başlar başlamaz sahnelere döndüğünü söylemişti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de sokak hayvanlarını beslerken görüntülenen Sam, omuriliğinde çıkan kitlenin operasyonla alındığını belirtip, geçirdiği zorlu ameliyatıyla ilgili konuşmuştu.

"SAHNEYE ÇIKMAZSAM İHTİYARLARIM"

Usta sanatçı geçirdiği operasyon ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Omurilikte bir kitle vardı, onu aldılar. Bazı yerleri etkiledi, sinirleri kestiler, kemiği kestiler onu alırken. Biraz geç iyileşiyorum. Yürüyorum ama eskisi gibi dans edemiyorum. Ameliyattan bir buçuk ay sonra bastonla çıktım sahneye, şimdi onu da attım. Başka türlü çürür insan, ihtiyarlarım sahneye çıkmazsam.

"ZOR ANLAR YAŞADIM"

Leman Sam, önceki gece semti Cihangir'de yeniden görüntülendi. Geçirdiği zorlu ameliyat hakkında tekrar konuşan Leman Sam, "Omuriliğindeki kitle nedeniyle bir ameliyat geçirdim bu süreçte çok zorlu anlar yaşadım. Kitleyi aldılar sinirleri ve kemiği kestiler.' dedi.

Zorlu bir ameliyat geçirmişti Leman Sam: Artık dans edemeyeceğim

"YÜRÜYORUM AMA ARTIK DANS EDEMEYECEĞİM"

İyileşme sürecinde olduğunu belirten usta sanatçı: 'Biraz zor iyileşiyorum yürüyorum ama tabii ki eskisi gibi dans edemeyeceğim. Baston yardımı ile yürüyorum. Doktorum fırsat oldukça saat kaç olursa olsun çık yürü. Ben de bu saatleri çok sessiz sakin ve uygun buluyorum yürüyorum' ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Zorlu bir ameliyat geçirmişti Leman Sam: Artık dans edemeyeceğim