Cadde'Yalan'da sırlar ortaya çıktı! Haluk gerçeği öğrendi

'Yalan'da sırlar ortaya çıktı! Haluk gerçeği öğrendi

13.08.2024 - 13:36 | Son Güncellenme:

Yeni bölümleri yaz sezonunda yayınlanmaya devam eden 'Yalan', 10’uncu bölümü ile ekrana geldi. Hazal, Duru ve Kerim’in yakınlaştığını görünce Duru’nun üzerine gitti ve ona saldırdı. Melike ise Hazal’ı durdurmak için ona tokat attı. Dizinin final sahnesinde ise Haluk, Duru’nun kendi kızı olmadığını öğrendi.

Yaz akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yalan’ın 10’uncu bölümünde tansiyon bir saniye bile düşmedi. Hazal, Duru ve Kerim’in yakınlaştıklarını görünce deliye döndü. Onlardan hesap sormaya çalışırken kendini kaybedip, Duru’ya saldırdı. Olanlara tanık olan Melike iki kızı ayırmaya çalışırken Hazal’a tokat atmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

'YALAN' SON BÖLÜM...

KERİM SEÇİMİNİ YAPTI

Hırsını alamayan Hazal, bütün öfkesini Melike’den çıkardı. Duru da öğrendiği gerçekler yüzünden ve yaptıklarının yol açtığı beklenmedik etkilerden dolayı herkesten uzaklaşmak istedi. Olanları öğrenen Hülya ise Kerim’lerin evine gitti ve ortalığı birbirine kattı. Emin de oğlu Kerim’i bir seçim yapmak zorunda bıraktı. Ya Hazal ile evlenecek ya da Amerika’ya geri dönecekti. Kerim herkesin hayatında daha fazla hasar bırakmamak için Amerika’ya gitmeye karar verdi.

Yalanda sırlar ortaya çıktı Haluk gerçeği öğrendi

HALUK, DURU’NUN GERÇEK KIZI OLMADIĞINI ÖĞRENDİ

Yalan final sahnesi ile izleyenleri ekrana kilitledi. Haluk, Duru’nun kendi kızı olup olmadığı şüphesine girince Duru’nun diş fırçası ve tarağını alıp DNA testine girdi. DNA testi sonucunda Duru’nun kendi kızı olmadığını öğrenen Haluk şoke oldu. Berrin’den intikam almak istese de ilk işi Duru’nun yanına gitmek oldu. Bu sırada Duru, Melike ile konuşmak için onu çiftliğe çağırdı. Melike’de Duru’nun yerini son kez konuşmaları ve kendini aklaması için Kerim’e söyledi.

Yalanda sırlar ortaya çıktı Haluk gerçeği öğrendi

Haberin Devamı

"SEN DURU'NUN ANNESİSİN"

Kerim’in geldiğini gören Duru sinirlendi, onlarla konuşmamak için ata bindi. Duru bindiği attan düşünce Melike "kızım" diye bağırdı. Bu anları uzaktan izleyen Haluk taşları yerine oturttu ve Duru’nun annesinin Melike olduğunu anladı. Haluk Melike’nin karşısına çıkıp "Sen Duru’nun annesisin” dedi. Haluk, Melike’ye DNA testi yaptırmak istediğini söyledi. Melike DNA testini girmeyi kabul edecek mi? Gerçekleri öğrenen Haluk, Berrin’e neler yapacak? Haluk gerçeği Duru ile paylaşacak mı? tüm bu soruların cevabı dizinin yeni bölümünde belli olacak.

Yalanda sırlar ortaya çıktı Haluk gerçeği öğrendi

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yapımını Süreç Film, yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu üstleniyor. Yalan’ın oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Yalanda sırlar ortaya çıktı Haluk gerçeği öğrendi

Haberin Devamı

Yalan dizisi, heyecan dolu yeni bölümleriyle yaz boyunca her pazartesi Kanal D’de ekrana gelecek.