Cadde Ünlülerin tatil keyfi! Çeşme'den renkli görüntüler

Ünlülerin tatil keyfi! Çeşme'den renkli görüntüler

26.06.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Sinema, televizyon dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Çeşme'de atan ünlülerin tatili objektiflere yansıdı. Soluğu tatilde alan Emre Bulut, Emre Bey, Serra Pirinç, Edvina Sponza deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Ünlülerin tatil keyfi Çeşmeden renkli görüntüler

Yaz aylarının sıcak esintileriyle birlikte, ünlü isimler soluğu tatil beldelerinde aldı. Gösteri dünyasının parlayan yıldızları, dinlenmek ve enerji depolamak için Ege'nin incisi Çeşme'yi tercih etti.

Haberin Devamı

Her biri, sezonun yoğun temposunu geride bırakıp masmavi denizin ve güneşin tadını çıkardı.

İşte birbirinden ünlü isimlerin tatil keyiflerinden kareler...

Ünlülerin tatil keyfi Çeşmeden renkli görüntüler

EDVINA SPONZA

Her yıl yaz sezonunu Çeşme'deki evinde açan Edvina Sponza önceki gün görüntülendi. Sponza, ünlü plajlardan birinde denize girerken objektiflere yansıdı.

Tek başına yarım saat yüzen Sponza, duş aldıktan sonra şezlonguna giderek güneşlendi.

Ünlülerin tatil keyfi Çeşmeden renkli görüntüler

SERRA PİRİNÇ

Kanal D'nin pazartesi akşamları yayınlanan dizisi 'Yalan'da Hazal karakterine hayat veren genç oyuncu Serra Pirinç, Bodrum tatili sonrası Çeşme'de görüntülendi.

Önceki gün Dalyan The Beach Of Momo'da tek başına denize girerken objektiflere yansıdı. Oldukça keyifli olan Pirinç, "Birkaç gün sonra İstanbul'a çekimlere döneceğim. Tatilin keyfini çıkarıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Ünlülerin tatil keyfi Çeşmeden renkli görüntüler

EMRE BULUT - EMRE BEY

Emre Bey ile Emre Bulut yaz sezonunu Çeşmede açtılar. Önceki gün Dalyan The Of Beach Momo da görüntülendi. Dizilerin sezon finali yapmasıyla soluğu Çeşme'de alan Bey, Kuruluş Osman 5. sezon oyuncuları arasında katıldı.

Bey, dizide Orhan Bey rolünü canlandıracak. İki ardaş gün boyu denizde yüzerek zaman geçirdi. Tatillerinin çok kısa olduklarını söyleyen Bey ile Bulut tekrar İstanbul’a giderek çalışmalara başlayacaklarımı söylediler.

Ünlülerin tatil keyfi Çeşmeden renkli görüntüler