CaddeSurvivor Uğurtan Dora kimdir, kaç yaşında? Uğurtan Dora nereli? İşte, biyografisi...

Survivor Uğurtan Dora kimdir, kaç yaşında? Uğurtan Dora nereli? İşte, biyografisi...

18.01.2021 - 20:34 | Son Güncellenme:

Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Uğurtan Dora hakkında araştırmalar devam ediyor. Geride kalan 9 günlük süreçte parkurlarda çok iyi görüntü çizemeyen Uğurtan Dora zaman zaman takım arkadaşları tarafından eleştirilerin odağında yer alan isim olarak öne çıkıyor. Peki Survivor Uğurtan Dora kimdir, aslen nereli?

Survivor Uğurtan Dora kimdir, kaç yaşında Uğurtan Dora nereli İşte, biyografisi...

Survivor 2021 kadrosunda yer alan isimlerden biri de 37 yaşındaki Uğurtan Dora olarak öne çıkıyor. Survivor 2021 Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Uğurtan Dora Survivor'da geride kalan 9 günlük süreçte adaya ve parkurlara alışmaya çalışan isimler arasında yer alıyor. Geride kalan oyunlarında çok üst düzey bir performans sergileyemeyen Dora hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Uğurtan Dora kimdir, aslen nereli?

Haberin Devamı

SURVİVOR UĞURTAN DORA KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 İstanbul’un Şişli semtinde doğmuştur. Uğurtan Dora 37 yaşındadır. 2000’de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde yaptı.

Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yapan Dora, Yves Rocher’da 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev aldı. Dora, 2000 yılında bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı.

Birçok spor dalıyla ilgili olan Survivor Uğurtan Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness’la uğraştı. Öte yandan Dora’nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor.