CaddeSırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız? 'Bizi Birleştiren Hayat' için geri sayım

Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız? 'Bizi Birleştiren Hayat' için geri sayım

14.08.2024 - 16:32 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sırlarla dolu bir hikayeyi konu alan dizisi 'Bizi Birleştiren Hayat', geri sayıma başladı. Günlük dizi formatında yayınlanacak yapımda 'Münevver' rolüne hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, diziye 'evet' demeden önce izleyicilerin nabzını tuttuğunu belirterek, “Sokakta karşılaştığım insanlar kavgasız, silahsız dizileri özlediklerini dile getirdiler” dedi.

Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız Bizi Birleştiren Hayat için geri sayım

Kanal D’nin yeni dizisi Bizi Birleştiren Hayat, İstanbul’da özel bir platoda çekiliyor. Yapımını Royal Pictures’in üstlendiği dizinin başrollerini usta oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu ve genç yetenek Kayra Zabcı paylaşıyor.

Haberin Devamı

MESLEKTE 60 YIL

Yer aldığı diziler, sinema filmleri ve tiyatro oyunları ile meslekte 60 yılı geride bırakan usta oyuncu Kasapbaşoğlu, uzun bir aradan sonra Bizi Birleştiren Hayat’ın Münevver’i olarak karşımıza çıkıyor.

Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız Bizi Birleştiren Hayat için geri sayım

KAVGASIZ BİR MAHALLE

Usta oyuncu, ekranda olmayı çok özlediğini ifade ederek, “Diziye ‘evet’ demeden önce izleyicilerin nabzını tuttum. Sokakta karşılaştığım insanlar kavgasız dizileri özlediklerini dile getirdiler. Bizim hikayemiz tam da böyle bir mahallede geçiyor. Terzisiyle, berberiyle, kafesiyle, emlakçısıyla yaşayan bir mahalle yarattık. Bugüne kadar oynadığım rollerden farklı bir rol ile seyircimizle buluşacağım. Çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ KADIN HİKAYELERİ

Kayra Zabcı da Bizi Birleştiren Hayat’ın güçlü kadın hikayelerini barındırdığına değinerek, “Karaktere, senaryoya ve ekibe güvendiğim bir dizi ile seyirci karşısına geçmek benim için çok heyecanlı. Bizi Birleştiren Hayat’ı izlerken her karakterle başka bir hayat yolculuğuna çıkıp kendi hayatlarımızdan da bir şeyler bulacağız. Güçlü kadınların hikayesiyle seyircinin karşısına çıkacağız" dedi.

Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız Bizi Birleştiren Hayat için geri sayım

Haberin Devamı

Bizi Birleştiren Hayat’ın güçlü oyuncu kadrosunda Kasapbaşoğlu ve Zabcı’nın yanı sıra Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, Irmak Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Ayça İşözen, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu gibi isimler yer alıyor.

Yeni sezonda hafta içi her gün yayınlanacak dizinin senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor.