Cadde Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'ın konserine gitti! 'Hastayım sana'

Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'ın konserine gitti! 'Hastayım sana'

02.07.2024 - 11:03 | Son Güncellenme:

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Lan' şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık, Harbiye'de konser verdi. Sevgilisi Serkay Tütüncü en ön sıralarda yer aldı. Ünlü oyuncu, Bastık'ı övmelere doyamadı.

Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastıkın konserine gitti Hastayım sana

'Uslanmıyor Bu', 'Mod', 'Ara', 'Dargın', 'Her Yerde Sen' ve 'Lan' gibi parçalarla müzik camiasının popüler isimleri arasına giren Zeynep Bastık, 2011 yazında Alaçatı'da nikâh masasına oturmuş, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Bastık, geçtiğimiz yaz Alican Ayyıldız'la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

"İLİŞKİLER BAŞLAR VE BİTER"

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda 'Ayyıldız'la olan ilişkisini noktaladığı' yönünde haberlerin basına yansıması üzerine ilginç bir açıklama yapmıştı:

İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde olur, böyle şeyler hayatta olabilir. Bitmemesini temenni ederiz ama bitebilir. İyiyiz, çok iyiyiz, tatlıyız, hiçbir sorun yok, mutluluklar diliyorum herkese.

YENİ AŞK!

Bastık, son olarak Survivor'un eski yarışmacılarından Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de bir plajda el ele görüntülendi.

HARBİYE'DE ESTİ

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Zeynep Bastık rüzgarı esti. Bastık'ın yeni aşkı Serkay Tütüncü, en ön sıralarda yerini aldı. Birçok ünlü ismin de katıldığı konserde Tütüncü’den bomba bir paylaşım geldi.

Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastıkın konserine gitti Hastayım sana

"BUNUN İÇİN DOĞMUŞSUN RESMEN"

Bastık'ın Harbiye konserinde yerini en ön sıradan alan Tütüncü, sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak "Birisi Harbiye'yi yakıyor! Bunun için doğmuşsun resmen! Hastayım sana." notunu düştü.

Haberin Devamı

Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastıkın konserine gitti Hastayım sana