CaddeSerdar Ortaç'tan Kuruçeşme Açıkhava'da dokuzuncu konser

Serdar Ortaç'tan Kuruçeşme Açıkhava'da dokuzuncu konser

08.09.2022 - 12:28 | Son Güncellenme:

Popçu Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde, yoğun ilgi üzerine dokuzuncu kez sevenleriyle bir araya geldi. Ortaç, hayranlarını yine müziğe, dansa, eğlenceye doyurdu.

Serdar Ortaçtan Kuruçeşme Açıkhavada dokuzuncu konser

Paraf Kuruçeşme Açıkhava, dün akşam Serdar Ortaç hayranlarıyla doldu taştı. Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, eğlenmek isteyen binlerce müzikseverin yine vazgeçilmezi oldu. ‘Mesafe’ şarkısıyla dinleyicilere 'merhaba' diyen ünlü popçu, müthiş enerjisiyle sahneye gelir gelmez sevenlerini ayağa kaldırdı.

Haberin Devamı

SERDAR ORTAÇ'IN 28 YILLIK ŞARKILARI KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA YANKILANDI

Geçmişten bugüne en sevilen parçalarını bir konsere sığdıran Serdar Ortaç, geniş repertuarı ile unutulmayacak bir müzik şölenine daha imza attı. Sahnede esmerlere armağan ettiği ‘Karabiberim’ şarkısıyla sevenlerini 90’lı yıllara götürdü, ‘Bilsem Ki’ şarkısı ile duygu dolu anlar yaşattı.

Serdar Ortaçtan Kuruçeşme Açıkhavada dokuzuncu konser

KAHKAHAYA BOĞDU

Gerek sanatçı dostlarına verdiği gerek bu zamana kadar çıkardığı albümlerdeki şarkılarıyla senelerdir ‘beste fabrikası’ olarak anılan Serdar Ortaç, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Parçalarıyla hayranlarının sevinçlerine, üzüntülerine, duygularına tercüman olan ünlü popçu, bir kez daha kendine hayran bıraktı. Bitmeyen enerjisinin yanı sıra hayranlarıyla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Serdar Ortaç, esprili tavrı ile Kuruçeşme Açıkhava sahnesini kahkahaya boğdu. Geceye davul ve zurna performansının da dahil olmasıyla yerinde duramayan binlerce kişi, Serdar Ortaç’la birlikte doyasıya coştu.

Serdar Ortaçtan Kuruçeşme Açıkhavada dokuzuncu konser

Haberin Devamı

SERDAR ORTAÇ’IN ANNESİNDEN MÜTHİŞ PERFORMANS

Serdar Ortaç’ı dinlemeye gelenlerin arasında sanatçının annesi Nesrin Ortaç da vardı. Oğlunun şarkılarına dans ederek eşlik eden Nesrin Ortaç, müzikseverlere gecenin sonlarında türkü söyledi. Seslendirdiği parçayla alkış yağmuruna tutulan Nesrin Ortaç, dinleyicilerden tam not aldı.

Serdar Ortaçtan Kuruçeşme Açıkhavada dokuzuncu konser

Konserlerin hızla devam ettiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da Serdar Ortaç, hayranlarının yoğun isteği üzerine onuncu buluşmasını 29 Eylül'de gerçekleştirecek.