Cadde Seda Sayan ve Çağlar Ökten için 40 dakika taksi beklediler!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten için 40 dakika taksi beklediler!

10.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan Seda Sayan, iki hafta önce yedinci kez nikâh masına oturdu. Sunuculuğunu yaptığı 'Sabahın Sultanı' programının solisti Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren sanatçı, balayı sonrası eşi ile Harbiye'de görüntülendi. Konser sonrası güvenlik görevlilerini seferber eden ünlü çift, görünü vermemek için başvurdukları yöntemle dikkat çekti.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten için 40 dakika taksi beklediler

Seda Sayan, Sevgililer Günü'nde Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almış, 24 Nisan'da Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine girmişti. Mayıs ayında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşmişti. Balayı için Fransa’ya giden Sayan ve Ökten, Instagam hesaplarından mutluluklarını anbean paylaşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

"İŞTE O BENİM KADINIM ARKADAŞ"

Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük müzisyen eşi, önceki gün sosyal medyada aşka geldi. Eşinin bir pozunu yayınlayan Çağlar Ökten, şu notu yazdı:

Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla… Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana. İşte o benim kadınım arkadaş. Canıma can katan, gözüm gözüne değdiğinde ruhumu huzurla kaplayan aşkım karım. Seni çok seviyorum tamam mı?

Seda Sayan ve Çağlar Ökten için 40 dakika taksi beklediler

59 yaşındaki sanatçı, gündem olan romantik paylaşıma, kalp emojisiyle birlikte "Sonsuz aşk seni seviyorum" yanıtını verdi ve 'iyikim' etiketini ekledi.

GÖRÜN VERMEMEK İÇİN KULİSTE BEKLEDİLER!

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Küçükçiftlik Park’da Adamlar konserini izlemeye gitti. Konser bitimi kapıda basın mensuplarının olduğunu öğrenen çift, görüntü vermemek için bütün güvenlik görevlilerini seferber etti.

Ünlü çift için tam 40 dakika bekleyen güvenlik görevlileri, taksi çevirip, otoparka soktu. Bu süreçte Sayan ve Ökten, kuliste bekledi. Güvenlik, muhabirlerin görüntü almaması için ikiliyi çevreledi.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten için 40 dakika taksi beklediler

Haberin Devamı

OĞULCAN ENGİN SORUSU

Ökten ve Sayan, taksiye bindikleri sırada “Paris balayınız nasıl geçti? Sonrasında Yunanistan’a gittiniz. Oğlunuz Oğulcan Bey nikâha katılmadı, sonrasında kendisiyle konuştunuz mu?” sorularına cevap vermeden uzaklaştılar. Trafik ışıklarında tekrar objektiflere yansıyan çift, ellerini bir an olsun bırakmadı, yine hiçbir soruya cevap vermeden el sallayıp, evlerinin yolunu tuttu.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten için 40 dakika taksi beklediler

DEDİKODULARIN ARDINDAN İLK PAYLAŞIM

Sayan'ın eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin’in, nikâh töreninde olmaması dikkat çekmişti. Engin'den Anneler Günü'nde sürpriz bir hamle geldi. Küs olduğu ileri sürülen annesi ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Oğulcan Engin, haklarında çıkan söylentileri bir anlamda yalanlamış oldu.

Eski futbolcu Sinan Engin ile 1990'da nikah masasına oturan, aynı yıl Oğulcan adını verdikleri oğulları dünyaya gelen çift, 1995'te boşanmıştı. Ünlü şarkıcı, verdiği bir röportajda, evliliklerine dair dikkat çeken şu açıklamayı yapmıştı:

Çocuğumun babası (Sinan Engin) hariç kalan evliliklerimi saymıyorum.

Yazarlar