CaddePembe destek

Pembe destek

09.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Pembe İzler Derneği, Kanser Haftası kapsamında, meme kanserinin tanı ve tedavisindeki yeniliklere dikkat çekmek amacıyla, önemli bir organizasyona imza attı

Pembe destek

Kanser Haftası kapsamında, Acıbadem Üniversitesi Senoloji Araştırma Enstitüsü’nün, meme kanserinin tanı ve tedavisinde sunacağı yeniliklere dikkat çekmek amacıyla Pembe İzler Derneği, hastalar ve uzmanlarla önemli bir organizasyona imza attı. Vadistanbul’da gerçekleştirilen halka açık ‘Flashmob ile Farkındalık’ etkinliğinde katılımcılar; Nilüfer’in ‘Dünya Dönüyor’ şarkısını, günün önemine dair uyarlanmış yeni sözleriyle söyleyip, dans etti. Sunuculuğunu Zeliha Sunal’ın yaptığı organizasyonda, ‘Bilimin gücüyle daha güçlüyüz’ mesajı verildi.

Kadın kanserleri konusunda mücadele eden ve hastalara destek sağlayan dernek, düzenlediği etkinlikle, takdir topladı. Bir konuşma yapan Prof. Dr. Cihan Uras, en önemli amaçlarının, yeni yöntemler geliştirerek hem meme bilimine katkı sağlamak hem de yenilikleri kadınların hizmetine sunmak olduğunu vurguladı. Dernek başkanı Arzu Karataş da, meme kanseri başta olmak üzere yumurtalık, rahim ve rahim ağzı gibi kanserlere karşı, kadınlara destek olmaya devam ettiklerini belirtti.

Pembe destek