CaddeOyuncu Umut Avcı'dan acı haber! 'Seni sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız'

Oyuncu Umut Avcı'dan acı haber! 'Seni sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız'

04.09.2024 - 13:40 | Son Güncellenme:

'Bir Zamanlar Kıbrıs'ın Şoför Hamit'i olarak hafızalara kazınan Umut Avcı'dan acı haber geldi. Ünlü isim, hayatını kaybetti. Avcı'nın ölüm haberini meslektaşı Levent Can duyurdu.

'Hep Yek 2', 'Ver Kaç', 'Ailece Şaşkınız', 'Bir Zamanlar Kıbrıs' ve 'Kıbrıs Zafere Doğru' gibi yapımlarda rol alan Umut Avcı'dan acı haber geldi.

Haberin Devamı

Beyninde pıhtı atan ve hastaneye kaldırılan Avcı, 15 gün sonra hayata gözlerini yumdu.

Avcı'nın vefat haberini oyuncu Levent Can şu ifadelerle duyurdu:

Çok üzüldüğüm bir haber bu. Yaklaşık 7 yıl önce 'Gugukkuşu’ oyunu ile aynı sahneyi paylaştığım çok yetenekli ve çok iyi kalpli bir dostumu kaybettim.

"UMUT AVCI'YI GENÇ YAŞTA KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİZ"

Sadri Alışık Kültür Merkezi tarafından paylaşılan mesajda ise şu ifadeler yer aldı:
“İstanbul mezunlarımızdan, tiyatromuzun pek çok oyununda yer almış değerli oyuncumuz 'Umut Avcı’yı genç yaşta kayıp etmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli oyuncumuz Umut’a Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevdikleri olmak üzere tüm SAKM ailesine başsağlığı dileriz. Seni her zaman gülen yüzün ve sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız Umut.”

Oyuncu Umut Avcıdan acı haber Seni sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız

CENAZE DETAYLARI NETLEŞTİ

2021 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Bir Zamanlar Kıbrıs” adlı dizide Şoför Hamit karakterine hayat veren genç oyuncu Umut Avcı'nın cenaze detaylar netleşti.

Haberin Devamı

Ünlü isim bugün, Edirne Eski Cami'de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Oyuncu Umut Avcıdan acı haber Seni sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız

Yazarlar