Cadde Oğulcan Engin'den Miray Daner paylaşımı! 'Yüzünü gören cennetlik'

Oğulcan Engin'den Miray Daner paylaşımı! 'Yüzünü gören cennetlik'

23.04.2022 - 11:07 | Son Güncellenme:

Bir süredir kendisinden 8 yaş küçük oyuncu Miray Daner ile aşk yaşayan Oğulcan Engin, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Zaman zaman sevgilisiyle pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunan Engin, son olarak güzel oyuncuyu paylaştı.

Oğulcan Enginden Miray Daner paylaşımı Yüzünü gören cennetlik

Nikah masasına oturması beklenen Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı. Yalnızlığı kısa süren Engin, son olarak gönlünü oyuncu Miray Daner'e kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü çift, aylar önce Bebek Hotel'den çıkarken ilk kez el ele objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna, "Güzel gidiyor" yanıtını vermişti.

Oğulcan Enginden Miray Daner paylaşımı Yüzünü gören cennetlik

İLK POZ

Ardından Daner, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gözler önüne sermişti. Ünlü oyuncunun gönderisine kalp emojisi eklemesi ve sevgilisini etiketlemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da görülmüştü.

 

2022'Yİ BİRLİKTE KARŞILADILAR

Oğulcan Engin-Miray Daner çifti, 2022 yılını da birlikte karşılamıştı. Yılbaşı gecesini Engin'in ailesiyle birlikte geçiren çiftten ünlü işletmeci, sevgilisiyle çekilen fotoğrafını ilk kez Instagram hesabından paylaşmıştı.

Oğulcan Enginden Miray Daner paylaşımı Yüzünü gören cennetlik

Haberin Devamı

 AŞIKLARA EVLİLİK SORUSU

Birkaç ay önce de Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan ünlü çiften Engin'e, muhabirler “Oğulcan Bey, Miray Hanım'a evlilik teklifi ettiğiniz ve yazın evleneceğiniz haberleri doğru mu?” sorusunu yöneltmişti.

31 yaşındaki Oğulcan Engin, “Sonra konuşalım bunları arkadaşlar, iyi akşamlar” demekle yetinmişti.

SEVGİLİSİNİ PAYLAŞTI

Aşkları dolu dizgin devam eden ikiliden Engin, son olarak sevgilisi Miray Daner'i fotoğrafladı. 23 yaşındaki oyuncunun pozunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, paylaşımına; 'Yüzünü gören cennetlik' notunu düştü.

Oğulcan Enginden Miray Daner paylaşımı Yüzünü gören cennetlik

FLU POZLA KUTLADI

Öte yandan Miray Daner, geçtiğimiz ocak ayında 23 yaşına basmıştı. Oğulcan Engin de Instagram hesabından yayınladığı flu fotoğraf ile sevgilisinin yeni yaşını kutlamıştı. Engin, paylaşımına; "İyi ki doğdun bebek" notunu düşmüştü.