CaddeMüthiş yarıştı, 200 YTL kazandı!

Müthiş yarıştı, 200 YTL kazandı!

05.09.2008 - 09:23 | Son Güncellenme:

Var Mısın Yok Musun'da Hicran Işık, son zamanların en iyi yarışmasını çıkarttı. İstanbul'da yaşayabilmek için büyük ödül peşinde koşan Hicran, yarışmanın sonunda ise büyük bir hüsran yaşadı.

Müthiş yarıştı, 200 YTL kazandı

Müthiş yarıştı, 200 YTL kazandı
Show TV ekranlarında yayınlanan Var Mısın Yok Musun yarışma programının dün akşam ekrana gelen bölümünde yarışmacı koltuğuna oturan şanslı kişi Almanya doğumlu Hicran Işık oldu.

Haberin Devamı

Hicran, ilk turu kırmızı kutulardan açtırmadan geçerek yeni sezondaki bir ilki gerçekleştirdi. Hamdi Bey, bu tablo üzerine ilk teklifini 25 bin YTL olarak verdi, ancak Hicran 'yokum' dedi.İkinci tur sonunda tam 8 kutu açıldı, ancak hiçbirisi kırmızı kutu değildi ve Hamdi Bey bu güzel tabloya 50 bin YTL'lik teklif yaptı.

Yarışmaya devam eden Hicran Işık, 3. tur sonunda sadece 200 bin YTL'lik kırmızı kutuyu açtırdı ve 65 bin YTL'lik yeni bir teklif aldı. Bu teklifi de reddeden Hicran'ın sonraki turda 300 bin YTL'lik kırmızı kutuyu açtırmasına karşın teklif 72 bin YTL'ye yükseldi.

Son zamanların en iyi yarışmasını çıkartan Hicran Işık, Hamdi Bey'in cömert tekliflerini üst üste reddetti. Şansına çok güvenen Hicran, son turlarda ise büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

500 bin YTL ve ardından da 100 bin YTL'lik kutuları açtıran Hicran, Hamdi Bey'den 46 bin YTL'lik teklif aldı.

Bu teklifi de reddeden Hican Işık, son dörde 5, 50, 200 YTL'lik mavi kutular ve 400 bin YTL'lik kırmızı kutu ile girdi.

Hamdi Bey, bu tabloya 33 bin YTL'lik teklif yaptı. Hicran bu teklifi de reddederek, iki kutu daha seçti. İlk seçiminde 5 YTL'yi bulan Hicran Işık, daha sonra ise 400 bin YTL'lik kutuyu açtırdı. Hamdi Bey'in 90 YTL'lik telifini kabul etmeyen Hicran, 24 nolu kutusundan çıkan 200 YTL ile yetinmek zorunda kaldı.

Hicran, büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, şu sözleri dikkat çekiciydi:

"Dünyanın sonu değil, çalışırım kazanırım."

(Televizyongazetesi)