CaddeMustafa Topaloğlu'nun 'uzaylı' isyanı! 'Yıllarımız mahvoldu'

Mustafa Topaloğlu'nun 'uzaylı' isyanı! 'Yıllarımız mahvoldu'

26.07.2024 - 11:33 | Son Güncellenme:

Müzik dünyasında bir dönem adından sıkça söz ettiren türkücü Mustafa Topaloğlu, "İnsanlar beni yanlış anladı" derken, 'uzaylı' lakabı hakkında çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Mustafa Topaloğlunun uzaylı isyanı Yıllarımız mahvoldu

Mustafa Topaloğlu, geçtiğimiz gün tatil için geldiği Kıbrıs'ta bir otelde görüntülendi. 67 yaşındaki sanatçı, 'uzaylı' lakabının nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Haberin Devamı

"REKLAM YAPTIĞIMI SANDILAR"

Erol Büyükburç, 'Öyle bir çalışma yaptım ki kaset kuyrukları. Tüm Türkiye'yi yıktım ama sen hepimizi geçtin. Sen uzaylısın' dedi. Farklı şey yapan anlamında 'uzaylı'ydı o. İnsanlar beni yanlış anladı. Uzaylı diyerek reklam yaptığı sandılar ve yanlış anladılar. Basın da geyikle gelince, ben de 'alın geyik' dedim. Rahatsız değilim uzaylı lakabından.

Mustafa Topaloğlunun uzaylı isyanı Yıllarımız mahvoldu

"KALDIK GEYİKLE BERABER"

Topaloğlu, "Sanatı benden uzaklaştırdılar. Mütevazıyım ama çok büyük şarkılara imza attım ve ne olduğumu biliyorum. İzlemede dünya üçüncülüğü, Avrupa ve Türkiye birinciliğim var. Bu hiç anlatılmadı ve basına yansımadı. Araya geyik soktular, yıllarımız mahvoldu. Kaldık geyikle beraber. Messi ve Arda Güler'e de uzaylı diyorlar" sözleriyle sitemini dile getirdi.

Mustafa Topaloğlunun uzaylı isyanı Yıllarımız mahvoldu

"EMİNE ŞARKISINI GEÇEBİLİRİM"

"Bu algıyı yok etmek için bir planınız var mı?" sorusuna ünlü şarkıcı, "Öyle bir çalışma yaptım ki. 10-15 gün sonra muhteşem bir şey geliyor. İnanamayacaksınız! 'Emine' parçasını geçebilirim. Kendi rekoru egale edebilirim" cevabını verdi.

Mustafa Topaloğlunun uzaylı isyanı Yıllarımız mahvoldu