CaddeMüge Boz ve kızı Vina'nın alışveriş keyfi! Şıklıkları dikkat çekti

Müge Boz ve kızı Vina'nın alışveriş keyfi! Şıklıkları dikkat çekti

28.08.2024 - 17:45 | Son Güncellenme:

Müge Boz, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde kızı Vina ile birlikte alışveriş turuna çıkan oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Müge Boz ve kızı Vinanın alışveriş keyfi Şıklıkları dikkat çekti

13 Haziran 2019'da emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz, kızı Vina'yı aynı yıl kasım ayında kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Müge Boz, 1 Haziran'da oğlu Rika'nın doğumu ile ikinci kez anne oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kızı Vina ile görüntülenen Müge Boz, öğlen saatlerinde alışveriş keyfi yaptı. Kızıyla birlikte yeni sezon ürünlerini inceleyen ve mağazaları gezen isim, güzelliğiyle de dikkat çekti.

NEŞELİ HALLER

Uzun süre mağazaları dolaşıp Vina’nın alışverişine eşlik eden Müge Boz, "Bugünü anne kız alışverişe ayırdık" açıklamasında bulundu. Alışveriş sırasında kendisini görüntüleyen muhabirlere gülümseyen anne kız, neşeli ve sempatik halleriyle görüntülendi.

Müge Boz ve kızı Vinanın alışveriş keyfi Şıklıkları dikkat çekti

ŞIKLIKLARI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Anne kızın, beyazlar içerisindeki şık AVM tarzı gözlerden kaçmazken, güzellikleri ise dikkatlerden kaçmadı. Alışveriş boyunca yanlarına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Müge Boz, daha sonra aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı.

Haberin Devamı

Yazarlar