Cadde'Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum!'

'Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum!'

16.07.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan, hafta sonu Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Bu yazın ilk Çeşme konserini gerçekleştiren sanatçıyı, dans ekibiyle birlikte renkli görüntülere imza atıp, sahne performansıyla alkış aldı.

Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum

Ajda Pekkan'ın Çeşme Açıkhava konserini izlemeye gelenler arasında modacı Neslihan Yargıcı, eski oyunculardan Sinem Güven, Besim Kazado ve İzmir cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Funda Arkas da vardı.

Haberin Devamı

"SAHNE İLLÜZYON İSTER"

Dinleyicilerinin karşısına Burcu Sedef imzalı kırmızı bir kostüm ve gösterişli takılarla çıkan 78 yaşındaki sanatçı, dört kişilik dans ekibiyle renkli görüntülere imza attı. Sahne kıyafetlerine her zaman özen gösteren Süperstar, "Sahne illüzyon ister" dedi.

Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum

"BU KADAR İNSANI KARŞIMDA GÖRÜNCE HEYECANIMI BASTIRAMIYORUM"

Şarkı aralarında duygularını dile getiren Pekkan, "Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum. O adrenalin bambaşka bir şey. Şarkı söylerken bağırmaktan sonunda oğlan çocuğu gibi oldu sesim ama çok keyif alıyorum sizlerle birlikte olmaktan. Bu kadar kişiyi karşımda görünce, şu heyecanımı bir türlü bastıramıyorum. Hepinizin hakikatli sevgisini bilmek o kadar gurur verici, o kadar büyük mutluluk ki çok teşekkür ediyorum sizlere” açıklamasını yaptı.

Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum

Haberin Devamı

HAYRANLARINI KIRMADI

Sahnede bir an olsun yerinde durmayan Ajda Pekkan, dansları ve sahne performansıyla dikkat çekerken, iki saat süren konserini alkışlar eşliğinde noktaladı. Pekkan, müzikseverlerin yoğun isteğini kırmayarak bis yaptı.

Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum