Cadde Konsere geç çıktı diye dinleyicisi dava açmıştı! Madonna ceza alacak mı?

Konsere geç çıktı diye dinleyicisi dava açmıştı! Madonna ceza alacak mı?

20.06.2024 - 12:01 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcılardan biri olan Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adlı turnesinde konsere geç çıkınca hayranlarının hedefi haline gelmişti. Hakkında dava açılan Madonna'nın geçtiğimiz gün duruşması gerçekleşti.

Konsere geç çıktı diye dinleyicisi dava açmıştı Madonna ceza alacak mı

ABD'nin başkenti Washington federal mahkemesinde geçtiğimiz aylarda açılan bir davada ünlü pop yıldızı Madonna'nın üç hayranı, şarkıcıyı aralık ayında Capital One Arena'da verdiği her iki konserde de sahneye iki saat geç çıkarak yasaları çiğnemekle suçladı.

Haberin Devamı

Madonna'nın hayranları, sahneye 20.30'da çıkması planlanırken konserin 22.00'dan önce başlamadığını ileri sürdü. Ayrıca, performansı sırasında rahatsız edici bir sıcaklığın olduğu ve Madonna'nın çoğu şarkısını playback yaparak söylediğini iddia ettiler.

"SAYGISIZ"

Hayranların avukatları, "Tüketicileri sıcak ve rahatsız bir ortamda, sahne performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" şeklinde bir açıklama yaptı.

DAVA SONUÇLANDI

Ünlü şarkıcı hakkında şikayetçi olan davacılar konserin haftaiçine denk gelmesi sebebiyle işe gitmek ve ertesi gün ailevi sorumluluklarını yerine getirmek için erken kalkmak zorunda kaldıklarından geç saatin kendilerini uykusuz bıraktığını iddia etmişti.

Haberin Devamı

ŞİKAYETLERİ GERİ ÇEKTİLER

The Guardian'da yer alan habere göre; tüm bunların ardından iki Madonna hayranı, şikayetlerinden vazgeçti. Bu da davanın bir daha görülemeyeceği anlamına geliyor.