CaddeKırmızılı kadının Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı!

Kırmızılı kadının Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı!

24.07.2024 - 16:36 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin fenomen yarışma programı 'Gelinim Mutfakta' bir bayrak değişikliğine sahne oldu. Yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım filmindeki gizemli kadının Aslı Hünel olduğu anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, Aslı Hünel’in sunumuyla yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak.

Kanal D’nin öğlen kuşağında ekrana gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yeni sezona birçok yenilikle girmeye hazırlanıyor. Yarışmanın ilk tanıtım filminde patlayan flaşlar eşliğinde lüks bir araçtan inerek insanların meraklı bakışları arasında kırmızı halıda yürüyen kadının kim olduğu tartışma konusu olmuştu.

Haberin Devamı

SON NOKTAYI KANAL D KOYDU

Tanıtım filminin ardından tahminler art arda gelirken, son noktayı Kanal D koydu. Kanal D’de yayınlanan ikinci tanıtım filminde kırmızı halıda yürüyen kırmızılı ünlünün Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı.

Aslı Hünel’in tüm güzelliği ile seyirci karşısına çıktığı filmde, yeni sezon sunucusunun değiştiği de açıklanmış oldu.

Kırmızılı kadının Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı

YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYOR

Gelinim Mutfakta 7’nci sezonuna Aslı Hünel ile başlayacak. Her gün bir çeyrek altın, haftanın en başarılı gelinine ise 10 altın bilezik veren program, yeni sezonda da ekranın en çok izlenen, en çok konuşulan yarışma programı olmaya devam edecek.

Kırmızılı kadının Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı

Hem eğlendiren hem de kazandıran yarışma programı Gelinim Mutfakta, yeni sezonda Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.