Cadde'Yalan' dizisinde Hazal, Melike'yi son anda kurtardı! Hülya'nın itirafı kayda geçti

'Yalan' dizisinde Hazal, Melike'yi son anda kurtardı! Hülya'nın itirafı kayda geçti

22.07.2024 - 23:53 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi 'Yalan' yedinci bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde; Melike, Berrin'le yaşadığı olaytan ötürü gözaltına alındı. Hazal, annesinden daha çok sevdiği Melike'yi kurtarmak için seferber oldu. Kadir, Berrin'in yalanını ortaya çıkarmamak için çok zorlandı. Hülya kardeşini yine arkasından vurdu. Hazal'ın tehdidiyle Berrin şikayetini geri çekti. İşte detaylar...

Melike olayla ilgili gözaltına alındı. Kadir'in çabalarıyla Hazal'la beraber bir görüşme ayarladılar. Melike her şeyi Kadir'e anlattı. Kadir tüm doğruların artık konuşulması gerektiğini söyledi. Melike, Duru'yu korumak için Kadir'in gerçeği anlatmasına izin vermedi. Melike, Kadir'den onu Berrin'le görüştürmesini istedi.

Haberin Devamı

Haluk da, karakola gelerek sinirle memurdan Melike'ye görüştürmesini istedi. Memur izin vermeyince Haluk sesini yükseltti, Kadir araya girerek dışarı çıkmasını istedi. Kadir'le Haluk birbirlerinin üzerine yürürken memur araya girerek tartışmanın büyümesine engel oldu.

KADİR HER ŞEYİ AÇIĞA ÇIKARACAK MI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HAZAL SERT ÇIKTI

Hazal eve geldiğinde Cengiz ile Hülya'ya sert çıktı. İkili üstüne yürürken Hazal, Kerim'le nişanlanacağını söyledi. Cengiz ve Hülya şaşkınlık içerisinde yerlerine oturdu. Zehra, Hazal'dan eşyalarını da hazırlayıp yanına gelmesini istedi. Berrin, Haluk ve Duru'ya bir daha Melike'yle görüşmemelerini söyledi.

HAZAL, MELİKE İÇİN YENGESİNE KAFA TUTTU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Hazal, Melikeyi son anda kurtardı Hülyanın itirafı kayda geçti

KERİM KİMİ SEÇEÇEK: HAZAL'I MI, DURU'YU MU? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BERRİN TEHDİT ETTİ

Melike'nin tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Haluk şüphelerini gidermek için adamından Duru'nun doğum belgelerini araştırmasını istedi. Hastaneye gelen 2 kişi, Berrin'e onu Haluk'a götürmek için geldiğini söyledi. Berrin onlarla beraber giderken arabaya bindiğinde Melike'yi karşısında gördü. Melike tek isteğinin Duru'yu görmek olduğunu söyledi. Berrin tehdit ederek arabadan indi.

Yalan dizisinde Hazal, Melikeyi son anda kurtardı Hülyanın itirafı kayda geçti

MELİKE, GÖRÜCÜ USULÜNE KARŞI ÇIKTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HÜLYA MELİKE'Yİ YİNE ARKASINDAN VURDU

Duru konuşmak için Hazal'ın yanına geldi. Hazal'la konuşurken Melike de görünce hemen yanlarına geldi. Duru rahatsızlığını dile getirerek oradan uzaklaştı. Cengiz eve gelince Hülya'ya Berrin'le konuştuğunu savcılığa gidip Melike'nin aleyhine ifade vermesini istedi. Hülya ilk başta tereddütte kalsa da fikre sıcak bakmaya başladı. Hülya savcılığa giderek ifadesini verdi.

Yalan dizisinde Hazal, Melikeyi son anda kurtardı Hülyanın itirafı kayda geçti

HAZAL'DAN MELİKE'NİN HAYATINI KURTARAN HAMLE / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HÜLYA'NIN İTİRAF VİDEOSU

Kadir, Berrin'le görüşmek için ofise geldi. Berrin'i bulamayınca Haluk'un karşısına çıktı. Haluk, Kadir'le kafa kafaya geldiğinde 'Git o Melike hanıma söyle sevdiklerine veda etsin çünkü son umudunu şu an kaybetti' dedi. Hazal, Hülya'yı karşısına alarak gerçekleri kameraya karşı anlatmasını istedi. Hülya itiraz ederek ayaklandı. Hazal polise giderek Melike'nin eşini Hülya ile Cengiz'in öldürdüğünü söylemekte tehdit etti. Hülya yerine geçerek 2004 yılında eşiyle beraber işlediği cinayeti anlattı.

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Hazal, Melikeyi son anda kurtardı Hülyanın itirafı kayda geçti

MELİKE TUTUKLANACAK MI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MELiKE'Yi HAZAL KURTARDI

Hazal, Hülya'yı çektiği videoyu Berrin'e göndererek tehdit etti. Berrin duruşma günü hakime şikayetini geri çekmek istediğini söyledi. Açıklanacak kötü kararı bekleyen Melike, olanları şaşkınlıkla izledi. Melike, Aksoy'ların yurt dışına çıkacağını anlayarak evlerine geldi. Hazal da onu takip ederek peşinden yola çıktı.

Yalan dizisinde Hazal, Melikeyi son anda kurtardı Hülyanın itirafı kayda geçti

MELİKE YİNE PARMAKLIKLAR ARDINDA! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İkili evin önünde konuşurken Aksoy'ların kapısı açıldı. Melike, Berrin'e nereye gittiğini sorarken araya Duru girdi. Melike ısrarla Berrin'in konuşmasını istedi. Tüm gözler Berrin'e çevrildiğinde eve polisler gelerek Haluk ve Berrin hakkında şikayet olduğunu karakola götürüleceklerini söyledi.

HÜLYA VE BERRİN İFTİRALARA DOYMUYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN