CaddeKanal D'de Güneş doğuyor! Aşkla tanışınca işler değişiyor

Kanal D'de Güneş doğuyor! Aşkla tanışınca işler değişiyor

20.07.2024 - 12:47 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi 'Ayazın Sonu Güneş', 22 Temmuz Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün ekranlara gelecek. Dizide, üniversiteden yeni mezun olmuş, idealleri uğruna yurt dışına gitmeye hazırlanan genç bir kadını canlandıran Hira Koyuncuoğlu, 'Güneş' karakterini anlattı.

Yaz sezonunda yeni yapımlarla gündemi belirleyen Kanal D, yeni günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş ile yeni haftaya iddialı bir giriş yapmak istiyor.

Haberin Devamı

Birand Tunca (Ayaz) ile Hira Koyuncuoğlu’nun (Güneş) başrollerini paylaştığı günlük dizi Ayazın Sonu Güneş, 22 Temmuz Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak.

Kanal Dde Güneş doğuyor Aşkla tanışınca işler değişiyor

GERÇEKÇİ BİR KARAKTER

Yer aldığı projeler ile adından sıkça söz ettiren oyuncu Hira Koyuncuoğlu, Ayazın Sonu Güneş ile ekrana dönecek. Dizide 'Güneş' karakterini canlandıran Koyuncuoğlu, çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Güneş, ne istediğini bilen, kendinden emin, idealleri olan, hayata insanlara karşı çok gerçekçi yaklaşan biri. Sevgi ve değer kavramı onun için ailesinden ibaret ve ailesi söz konusu olunca her şeyden vazgeçebilecek potansiyele sahip” dedi.

AŞK GÜNEŞ’İ DEĞİŞTİREBİLECEK Mİ?

Koyuncuoğlu, Ayazın Sonu Güneş’in aşkı da barındırdığına değinerek, "Güneş’in yıkılmaz zannettiği duvarlar aşk kavramıyla tanıştıkça dönüşmeye başlıyor. Her şeye rağmen hep vicdanlı, sağduyulu kararlar veriyor, kimseyi kırmak istemeyen doğruluğun ve gerçekliğin her şeyi çözebileceğine inanan biri” şeklinde konuştu.

Kanal Dde Güneş doğuyor Aşkla tanışınca işler değişiyor

Haberin Devamı

HEM HİKAYESİ HEM KADROSU GÜÇLÜ

Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam’ın senaryosunu yazdığı, Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın’ın yönetmenliğini üstlendiği Ayazın Sonu Güneş, hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da öne çıkıyor. Dizide; Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu, Bülent Fil gibi usta oyuncular yer alıyor. Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel gibi genç yetenekler de diziye dinamizm katıyor.

DİZİNİN HİKAYESİ

Güneş, üniversiteden yeni mezun olmuş, idealleri uğruna yurt dışına gitmeye hazırlanan bir genç kadındır. Güneş’in kardeşinin bir iftira sonucu hapse girmesi, büyük ve köklü bir holdingin veliahdı olan Ayaz ile yollarının kesişmesine neden olur. Kader, iki genci sevdikleri insanların canı ile sınarken Güneş, kardeşini kurtarmak için tehlikeli bir oyun oynar. Ancak bu oyunun kuralları aşkla bozulacaktır. Ayaz'ın yıllar önce buza dönmüş kalbi, Güneş'in varlığı ile ısınırken hayat ikisine de acımasız yüzünü göstermekten çekinmez. Sırlar ve entrikalarla örülü bir yolculuğun içinde savaş veren Ayaz ve Güneş'in kurtuluşları da esaretleri de aşk olacak.

Kanal Dde Güneş doğuyor Aşkla tanışınca işler değişiyor

Haberin Devamı

Ayazın Sonu Güneş dizisi, 22 Temmuz Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D’de ekranlarında yayınlanacak.