CaddeHülya Avşar jönünü yolda buldu

Hülya Avşar jönünü yolda buldu

07.12.2022 - 07:39 | Son Güncellenme:

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hülya Avşar, cuma günü çıkaracağı şarkısının klibindeki partnerini yolda yürürken buldu. Sporunu aksatmayan ve haftanın belirli günlerinde yürüyüş yapan 59 yaşındaki sanatçı, hiç tanımadığı, yazılımcı olduğu öğrenilen kişiyi bir anda durdurdu.

Hülya Avşar jönünü yolda buldu

UMUT ÜNVER/ MİLLİYET 

Haberin Devamı

Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle magazin gündeminden düşmeyen, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle de her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Etiler’de spor merkezinden çıkarken görüntülenmişti. Yeni nesil oyunculara tavsiye veren sanatçı, "Çoğunu tanımıyorum, yani isimleri aklıma gelmiyor görünce 'Aaaa o değil mi!' diyorum. Önceden bize de oluyordu. Beni görüp 'Türkan Şoray değil mi ?' diye tepki veren oluyordu, o açıdan bu dönemler hep yaşanıyor, insanlar zorlu yollardan geçmeli, kolay yolu seçen çoğu zaman kaybeder" demişti.

"O İŞİN PATENTİ BENDE"

Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın digital platformdaki bir dizide iddialı sahnesi çok konuşulmuştu. Hülya Avşar, söz konusu görüntülerin yıllar önce 'Berlin in Berlin' filmindeki sahneye benzetildiğini hatırlatan muhabirlere, "Tanıyorum Hafsanur’u,  izlemez miyim o sahneyi, o işin patenti bende (gülüyor). Ben onu 20 yıl önce yaptım bildiğiniz gibi ve gerçekten dünya sinemasında bile yeni yeni çekiliyor o sahneler. Yapan çoktur da görselleştiren az var işte" ifadelerini kullanmıştı.

Hülya Avşar jönünü yolda buldu

Haberin Devamı

"ASLINDA ÇEKİNMİŞTİM"

Hülya Avşar, sözlerine şöyle devam etmişti: 

O sahnede üç kişi vardı etrafımda, aslında çekinmiştim ama film setindeki insanlar o kadar alışmışlar ki o tarz sahnelere, sana yan gözle bakmıyorlar. O sahne normalde Cem Özer ile sevişme sahnesiydi, o fikir benden çıktı. Sinan Çetin’e sevişme olmasın bu şekilde yapalım dedim. Çok önemli bir şeydi o, zaten en iyi kadın oyuncu ödülünü aldım, ilk kadın oyuncu ödülünü yurt dışından ben getirmiştim o film sayesinde.

Hülya Avşar jönünü yolda buldu

"İŞİMİZE PARA HARCAMAKTAN MI ÇEKİNECEĞİZ?"

Popçuların klip maliyetlerinden dolayı şikayetçi oldukları hatırlatılan Hülya Avşar, şu yanıtı vermişti:

En büyük maliyetli yönetmen benim. Kısa film gibi çekiyorum kliplerimi. Hoşuma gidiyor, hikaye yazıyorum ve çekiyorum. Böyle bir bilgin, sevgin varsa çok keyif alıyorum. Maliyetler yüksek, gerçekten yüksek. Ne yapalım? İşimizden kazandığımızı işimize harcamaktan mı çekineceğiz? Üretmek güzel bir şey. Kliplerimi kendim yönetip, kendim çekeceğim.

"HİÇBİR MALİYETTEN KAÇINMAM"

"Kliplerinizi izledikten sonra kendinizi eleştiriyor musunuz?" sorusu da yöneltilen sanatçı, "Yapma Aşkım'da kendimi eleştirdim ama iyi eleştirdim, çok başarılıydım. Ben çok marjinal klip sevmiyorum. Işıklar, oyunlar falan sevmiyorum ama yapanlara da bir şey demiyorum. Düz sakin öyle. Kendimi beğeniyorum. Hiçbir maliyetten kaçınmam” ifadelerini kullanmıştı.

YOLDAN GEÇEN BİRİNİ DURDURDU

Avşar, cuma günü çıkaracağı ‘Anlatma’ şarkısının klibindeki partnerini yolda yürürken buldu. Sanatçı, Yeniköy’de spor yaptığı sırada karşı taraftan gelen, hiç tanımadığı, yazılımcı olduğu öğrenilen kişiyi bir anda durdurdu. Kendisini tanıtan Avşar, “Klibimde oynar mısınız?” diyerek, teklifte bulundu. Kısa süre şok yaşayan kişi, klipte oynamayı kabul etti.

Hülya Avşar jönünü yolda buldu