TrabzonsporŞenol Güneş: Bu maçı mağlubiyet olarak yorumluyorum

Şenol Güneş: Bu maçı mağlubiyet olarak yorumluyorum

19.09.2024 - 23:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, konuk ettiği Kayserispor ile sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından bordo-mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Bu maçı mağlubiyet olarak yorumluyorum

Trabzonspor sahasında ağırladığı Kayserispor karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine müsabakayı 2-2 berabere bitirmeyi başardı. Maçın ardından bordo-mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır. Bu sonuçlar ne bana ne de takıma yakışmaz. Maça başlarken geçen maçtan gelen bir gayret vardı. Savunma yaparken de hücum yaparken de eksiklerimiz var. Uyum olarak Kayserispor bizden iyiydi. Bu şekilde hiçbir mesafe kat edemeyiz.

'DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIM'

Hiç olmayacak şekilde rakibe topu kaptırdık. Taktikle ilgili konuşacak bir şey yok. Oyunculara da söyledim. Bunu değiştirmemiz lazım. Sakatlıktan çıkmış oyuncu daha istekli oynuyorsa biz neden çalışıyoruz. Antrenmanda gösterdiği performansı oyuncu sahada da göstermeli. Bizim ilerde kaptırdığımız bütün toplar pozisyon oldu. Bu bizim oyun anlayışımız değil.

Bu maç bizim yeniden başlama trendimiz olmalı. İyi oynayıp kaybedersek umutlu olurduk. Bugün oyuncular yüzde 100'ünü vermedi. Kötü niyet var demiyorum ama bunları düzeltmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Güçleri yetmese de savaşacaklar. Topu iyi kullanmayacaksa, iyi oynamayacaksa ben onu sahaya niye koyayım. Ona da yazık bana da. Bu maçı ben mağlubiyet olarak yorumluyorum. Bunu bir bitiş olarak kabul edelim. Yeniden başlamamız lazım.