KayserisporTrabzonspor maçı sonrası Burak Yılmaz çılgına döndü! Taraftarlarla tartıştı

Trabzonspor maçı sonrası Burak Yılmaz çılgına döndü! Taraftarlarla tartıştı

19.09.2024 - 22:31 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından ertelenen maçta Trabzonspor ile Kayserispor 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası konuk ekibin teknik direktörü Burak Yılmaz, taraftarlarla tartıştı. İşte detaylar...

Trabzonspor maçı sonrası Burak Yılmaz çılgına döndü Taraftarlarla tartıştı

Trabzonspor, Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Kayserispor'u konuk etti. Şenol Güneş'le çıktığı ilk maçta Beşiktaş'la berabere kalan Fırtına, evinde Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı. Burak Yılmaz'lı Kayserispor zorlu deplasmanda 2-0 öne geçmesine rağmen Trabzonspor karşısından 1 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA GOLÜ 

Kayserispor, 12. dakikada Hasan Ali Kaldırım ve 63. dakikada Boa Morte'nin golleriyle öne geçerken pes etmeyen Trabzonspor ise 89. dakikada Umut Bozok ve 90+8. dakikada Denswil'in golleriyle skoru 2-2'ye getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve iki ekip birer puanla sahadan ayrıldı.

Beraberlik golü sonrası Burak Yılmaz'ın saha kenarında çok sinirlendiği görüldü 

TARAFTARLA TARTIŞTI

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz maçın ardından ise tribünde bulunan taraftarlarla tartıştı. Adeta çılgına dönen Burak Yılmaz, tartışma sırasında 'Ben hayatım boyunca bu kulübe yanlış yapmadım' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MAÇIN ARDINDAN KONUŞTU

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Burak Yılmaz yaptığı açıklamada, "Benim Trabzonspor'a hiçbir zaman yanlışım olmadı. Ben Trabzonspor'u çok seviyorum. Ekmeğini yedim. Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Beni tekrardan Türk futboluna kazandıran Şenol Güneş ve Trabzonspor'dur. Bunu kimse inkar edemez. Küfür de olsa, başka bir şey de olsa beni sevdiklerini biliyorum. Ben de seviyorum. Ancak ben Kayserispor'un hakkını korumak için her şeyi yapmak zorundayım. Bana yakışan bu. Bize bunu buralarda öğrettiler. Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin." dedi.

Hakeme kararları hakkında ise Burak Yılmaz, "Hakem Mehmet Türkmen'in canı sağ olsun. Türk evladı çünkü. Hata yaptı, canı sağ olsun. Bugün bize yarın başkasına yapar. Kendisi de mutsuzdur mutlaka ama önemli değil. Kayserispor'un hakkını yedirmek istemiyoruz. Yarın başkasına yapmasın ki başkasının da canı yanmasın." ifadelerini kullandı.