Cadde7 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Ümit Erdim boşanma nedenini ilk kez açıkladı

7 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Ümit Erdim boşanma nedenini ilk kez açıkladı

19.09.2024 - 12:54 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ümit Erdim ile Seda Çınar, 2017 yılında dünyaevine girmişti. İki çocukları olan çift, geçtiğimiz nisan ayında anlaşmalı olarak sessiz sedasız boşanmıştı. Ümit Erdim, boşanma sonrası ilk kez konuştu.

7 yıllık evlilik tek celsede bitmişti Ümit Erdim boşanma nedenini ilk kez açıkladı

Bir döneme damga vuran 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Var mısın Arif' karakterini canlandıran Ümit Erdim, 2017'de Seda Çınar ile nikâh masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

2018'de Ses'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, 2022'de Eda adını verdikleri ikinci kızlarını kucaklarına almıştı.

"NİSANDA ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR"

İkili, avukatları aracılığıyla yaptıkları ortak açıklama ile Nisan 2024'te anlaşmalı olarak boşandıklarını duyurmuştu:

Müvekkilimiz Ümit Erdim eşi Seda Çınar ile sevgi ve saygı ile yıllardır yürüttükleri evliliklerini, yine aynı sevgi, saygı ve anlayış ortamında bitirme kararı almış, bu doğrultuda taraflar Nisan 2024 tarihinde anlaşmalı şekilde boşanmıştır. Taraflar arasında karşılıklı iyi niyet, saygı ve anlayışın hiçbir şekilde azalmadığı bu sürece ilişkin olarak basında veya sosyal medyada yer alan olumsuz haberlere itibar edilmemesi ve tarafların çocuklarına, aile büyüklerine karşı olan hassasiyetlerine de anlayış gösterilmesi gerektiği şüphesizdir. Müşterek iki kız çocuğuna sahip olan taraflarca aile birliğine olan inanışları ve çocuklarını korumak amacıyla bu konuda başkaca herhangi bir açıklama yapılmayacaktır. Bu sürece ilişkin gerek basın gerek sosyal medyada yapılacak haberlerde, yorumlarda tarafların mahremiyetlerine, hassasiyetlerine ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan, itham ve iftira içerikli eylem ve söylemlerde bulunanlara karşı gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur.

"GEÇİMSİZLİK TABELASI ALTINA YAZIN"

Katıldığı davette görüntülenen Ümit Erdim, boşanmalarının altında özel bir nedenin yatmadığını vurguladı.

7 yıllık evlilik tek celsede bitmişti Ümit Erdim boşanma nedenini ilk kez açıkladı

Normal kimse yola boşanmak için çıkmıyor ama hayatın da gerçekleri var. Bundan sonra çocukların iyi olması bizim için önemli. Biraz bazı şeylerin ucu kaçıyor ve kontrol edemiyorsun. Bizde majör hikaye yok. 'Şiddetli geçimsizlik' tabelası altında yazılabiliriz ama reytinglik bir malzeme yok.

7 yıllık evlilik tek celsede bitmişti Ümit Erdim boşanma nedenini ilk kez açıkladı

Yazarlar