Caddeİzzet Yıldızhan: Zamanında söyledim! Hepsinin evliliği bitti

İzzet Yıldızhan: Zamanında söyledim! Hepsinin evliliği bitti

10.08.2024 - 13:24 | Son Güncellenme:

Üç ayrı kadından dokuz çocuğu olan İzzet Yıldızhan, "Çoğu zaman çocuklara vakit ayırmayı kaçırdım" itirafında bulundu. Çok güzel bir ailesi olduğunu vurgulayan 61 yaşındaki şarkıcı, 'özel hayat' ve 'evlilik' hakkındaki sözleriyle dikkat çekti.

İzzet Yıldızhan: Zamanında söyledim Hepsinin evliliği bitti

İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü türkücü, yaklaşık bin 500 kişiye müzik ziyafeti sundu.

Haberin Devamı

Sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Yıldızhan, "Siz beni sosyal medyada görseniz de çok çalışan bir insanım. Ankara'da otel açtık yeni. Nerede yattığımı bilmiyorum bazen. 3-5 gün kendimize zaman ayırınca mutlu hissediyoruz" dedi.

İzzet Yıldızhan: Zamanında söyledim Hepsinin evliliği bitti

"ÖZEL ŞEYLERİ AYRI YAŞAMAK LAZIM"

Aile hayatım hep geri plandaydı. Ben iş insanıyım aynı zamanda ama sahneler haricinde mesleğimi hiç göstermedim. Son zamanlarda siz yakaladınız birkaç kere. Çok güzel bir ailem var, bugüne kadar muhafaza ettim hep. Rahat bir hayat yaşamak istiyorum, yaşlandık artık. Çok güzel bir ailem var benim. Eksiden ailesi ile yaşantısını bir yerlerde gösterenlerin hep aile hayatı bitti. Hepsine söyledim zamanında, hep bitti evlilikleri. Bazı özel şeyleri ayrı yaşamak lazım. Gece çalışmıyorum artık kolay kolay. Sahnelere arada çıkıyorum ve çok keyif alarak yapıyorum.

İzzet Yıldızhan: Zamanında söyledim Hepsinin evliliği bitti

"DEDE OLMAYA HAZIRIM"

Ajda Yıldızhan ile 23 yıldır evli olan sanatçı, yakın zamanda oğlu Mustafa'nın evleneceğini belirterek, "İzmir'de deniz kenarında, güzel bir yerde oğlumun düğününü yapacağız. Bana gelen misafirler sahne almamı isteyecek ama bir baba oğlunun düğününde sahne almamalı. Sadece misafirleri kırmamak için belki 1-2 şarkı söylerim. Kim sahne alacak henüz bilmiyoruz. Dede olmaya da tabii ki hazırım. Torunumun olmasını isterim, yavrumun yavrusunu sevmek istiyorum. En fazla üç çocuk yapsınlar isterim çünkü çocuklarıyla ilgilenebilsinler. Onlar ben değiller, ben onları çok iyi yetiştirmeye çalışıyorum. Çoğu zaman çocuklara vakit ayırmayı kaçırdım, onlar kaçırmasınlar. Eşlerine ve çocuklarına zaman ayırsınlar isterim" açıklamasını yaptı.

İzzet Yıldızhan: Zamanında söyledim Hepsinin evliliği bitti

Haberin Devamı

AJDA PEKKAN'A DESTEK

'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava konserinde protokol seyircileri sahnesi bitmeden kalkınca sinirlenmişti. İzzet Yıldızhan, "Ajda Pekkan haklıdır. Bir sanatçı en çok ön taraftaki seyirci erkenden kalkıyorsa, orası boş kalıyorsa demoralize olur. Ajda Hanım'ın içinden geldiği gibi davranması da çok güzel. Kendisini tebrik ediyorum. Doğru olanı yapmış" ifadelerini kullandı.

İzzet Yıldızhan: Zamanında söyledim Hepsinin evliliği bitti