Caddeİzel'den Hakan Verbiç açıklaması: O benim kardeşim gibidir!

İzel'den Hakan Verbiç açıklaması: O benim kardeşim gibidir!

24.07.2024 - 18:02 | Son Güncellenme:

Aşk yaşadığı konuşulan genç müzisyen Hakan Verbiç ile bir süredir Çeşme'den tatil yapan İzel Çeliköz, sosyal medya hesabından yayımladığı açıklama ile hakkında çıkan iddiaya son noktayı koydu.

İzelden Hakan Verbiç açıklaması: O benim kardeşim gibidir

 

Kendisinden 20 yaş küçük Hakan Verbiç ile birlikte olduğu konuşulan şarkıcı İzel Çeliköz (55), Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "O benim kardeşim gibidir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ARTIK BUNALMAYA BAŞLADIK"

Hakan Verbiç ile sevgili haberleri, maalesef olmadığımızı söylememize rağmen hep sevgili olarak çıktı. Biz artık bunalmaya başladık ve bu durum arkadaşlığımızı da etkiliyor. Rahat hissedemiyoruz. Biz hiçbir zaman sevgili olmadık. Şu anda da değiliz, gelecekte de olmayacağız. Bir röportajda 'Benden genç olabilir ama mantık çerçevesinde' demiştim. Aradaki 20 yaş pek bu tabire uymuyor. O benim kardeşim gibidir. İzin verin bu konu kapansın. Bu konularda açıklama yapmayı bile kendime yakıştırmıyorum ama mecbur kaldım. Biz şarkılarla geçirelim güzel günlerimizi. Sevgiler. Kalbinizden öpüyorum.

İzelden Hakan Verbiç açıklaması: O benim kardeşim gibidir

İLK KEZ 2020'DE GÖRÜNTÜLENDİLER

İzel ile Hakan Verbiç, ilk kez 2020 yılında gittikleri bir mekan çıkışı birlikte objektiflere yansımıştı. Ünlü şarkıcı, Verbiç için "Çok yakın arkadaşım" demişti.