Caddeİkinci fragmanıyla nefes kesti! Masum aşka ilk kurşun

İkinci fragmanıyla nefes kesti! Masum aşka ilk kurşun

10.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Güzel Aşklar Diyarı’ndan ikinci tanıtım yayınlandı. Tutkulu bir aşkla başlayan fragmana, faili meçhul cinayet sahnesi damga vurdu.

İkinci fragmanıyla nefes kesti Masum aşka ilk kurşun

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikâyesiyle yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için geri sayıma başlayan ‘Güzel Aşklar Diyarı’, daha yayına girmeden çarpıcı tanıtım filmleriyle gündem oldu. Kanal D’nin güçlü projelerinden biri olarak gösterilen dizinin, ikinci fragmanı heyecanı yükseltti. Kapadokya’da masum bir aşkın, bir ailenin hayatını nasıl darmadağın ettiğini özetleyen tanıtıma, Arhan’ın (Burak Berkay Akgül), “Deniz (Özgü Kaya) benim karım, yeri de benim yanım” sözleri damga vurdu.

Haberin Devamı

Düğün salonunda başlayıp, faili meçhul bir cinayetle hastane koridorlarında son bulan fragman, izleyiciye güçlü bir senaryonun yolda olduğunun sinyalini verdi. Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu, oyuncu kadrosunda; Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy ve Berkan Şal gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘Güzel Aşklar Diyarı’, yakında Kanal D ekranına yeni bir soluk getirecek.