Cadde‘Heyecanlı bir sezon bizi bekliyor’

‘Heyecanlı bir sezon bizi bekliyor’

24.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Serra Arıtürk, ikinci döneme başlayan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisi için, “Heyecanlı bir sezon bizi bekliyor” dedi.

‘Heyecanlı bir sezon bizi bekliyor’

Sıra dışı hafızası olan Umut’un (Ekin Koç) babasının masum olduğunu kanıtlama mücadelesiyle dikkat çeken ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, bu sezon yepyeni bir hikâyeyle Kanal D’de ekrana geldi. Sezonun ilk bölümünde bebeğini kaybeden Umut’un eşi Alev’i canlandıran Serra Arıtürk, yeni sezona ilişkin ipuçları verdi. Heyecanlı bir sezon olacağını söyleyen Arıtürk, “Zor kararlar verecekler ve yine kendi imkânlarıyla daha da asılarak adalet arayışına devam edecekler. Çok daha dinamik, merak uyandıran ve heyecanlı bir sezonun bizi beklediğine eminim” dedi.

Haberin Devamı

Dizinin ikinci sezonuna katılan ve yeraltı dünyasından bir isim olan Marko karakteriyle izleyici karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu, “Ekip, eskiden de birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım dostlarımla dolu. Birlikte ortak dili konuşabildiğimiz ve eğlendiğimiz bu macera ekrana da yansıyorsa ne mutlu bana, bize” diye konuştu. Kaygılaroğlu, hakkında çıkan konuk oyuncu iddialarına, “Bana gelen dönüşler arasında en çok dikkat çekenlerden biri, ‘Diziye devam edecek miyim?’ sorusu. Gerçekten bilmiyorum, şu an için tadını çıkarıyorum” ifadelerini kullandı.