17.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:
SERCAN KISMET
SERCAN KISMET- Öne çıkan lezzetler
Bodrum Gündogan’daki Reana Restaurant, denize sıfır konumu ve modern mimarisiyle öne çıkıyor. Mekanın menüsünde 48 çeşit soğuk mezenin yanı sıra; ağır ateşte pişen yumuşacık ızgara balıklar, beybi kalamar, dülger kavurma, karides ızgara, dil balığından şiş, özel soslu ahtapot ızgara ve benzeri Ege lezzetleri yer alıyor.
İtalyan usulü pizzalar
Şef Murat Bozok’un enfes tabaklarıyla kısa sürede müdavimlerini oluşturan Ferida Brasserie, ikinci şubesini İstanbul Bağdat Caddesi’ne açıyor. Kasım ayında ilk misafirlerini ağırlayacak Ferida Cadde’de, İtalyan usulü pizzalar ve hamur işleri odun ateşinin verdiği eşsiz lezzetle harmanlanacak.
Tazelik sunuyor
Dedecan’da nefis etlerden hazırlanan lahmacun ve pideler, taş fırından çıkınca, çıtır çıtır sıcacık servis ediliyor. Mekanda her masaya servis edilen eşlikçilerden Bostana salatası öne çıkıyor. Bostana salatası, içerisinde bulunan ince kıyım domates, salatalık, taze nane, nar ekşisi ve baharatlarla yarı tatlı bir tazelik sunuyor.
Brunch başlıyor
Four Seasons Hotel Bosphorus’un ana restoranı AQUA, pazar günlerinin özlenen brunch’larına yeniden başlıyor. Brunch’ı 12.30-15.30 saatleri arasında sunan mekan, dünya mutfaklarından zengin seçeneklerle keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor.
Farklı konseptler
Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un ünlü geç kahvaltıları geri dönüyor. Otelin dünyaca ünlü Toro Latin Gastro Bar ve Adana mutfağının en nadide örneklerini sergileyen Chef Erdal, restoranlarında birbirinden farklı konsept ve özgün lezzetlerden oluşan gurme brunch’ları başlıyor.