14.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:
Menü yenilendi
Akdeniz Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini misafirlerine sunan Lacivert, yenilenen yaz menüsüyle Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Mekanda, fıstıklı beluga mercimek ve kapya biberle servis edilen ızgara sinarit balığı lezzetiyle iştah kabartıyor.
Türk gecesi
Sheraton Istanbul City Center’deki The Souq İstanbul, ‘Geleneksel Türk Gecesi’ konsepti ve eşsiz lezzetleri eşliğinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Mekanda, Adana, fıstık kebap, kuzu şiş, pilavlı közlenmiş domates biber, marine edilmiş soğandan oluşan Souq karışık ızgara, Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alıyor.
Kömür ateşinde künefe
Bodrum’daki Danış Restaurant, Türk mutfağının geleneksel tatlısı künefeyle adından söz ettiriyor. Enfes tel kadayıfın Hatay’dan gelen özel kaymak ve peynir ile birleşmesi, kebap şeklinde şişe sarılması ve kömür ateşinde ağır ağır pişirilmesiyle ortaya çıkan şişte künefe, hafif tadıyla damakları şenlendiriyor.
Özel reçeteler
Yalıkavak Marina’daki Kitchenette, zengin menüsü ve keyifli atmosferiyle misafirlerini ağırlıyor. Mekan, yenilenen ve fark yaratan mimarisi, özel reçete ve sunumlarıyla hazırlanan dünya mutfaklarından farklı lezzetleriyle modern ve rahat bir atmosfer sunuyor.
Doğal serinleticiler
Eski Tadında, hiçbir katkı maddesi içermeyen ve tamamen evlerdeki gibi tariflerle hazırlanan soğuk içecekleri buluşturuyor. Hem lezzetli hem de şifalı geleneksel şerbetler, organik limonatalar, taze organik meyvelerden üretilen ev yapımı kompostolar ve cam şişede fermente edilen sentetiksiz kombucha çayı bunlardan bazıları...
Yemekler evde
Yeni nesil evde yemek pişirme ve gıda alışverişi uygulaması Pişir, kullanıcılarına özenle seçilmiş malzemeleri yıkanmış, doğranmış ve pişirmeye hazır halde evde deneyimleme imkanı sunuyor. ‘Aç, birleştir, pişir’ sloganıyla yola çıkan marka, şehir insanın mutfakta geçireceği zamanı kısaltarak, gurme lezzetleri herkesin evinde pratik bir şekilde pişirebilmesini hedefliyor.