23.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:
Atiye Nişantaşı, yaz sezonunda Çeşme’de, Atiye Alaçatı adıyla hizmet veriyor. İşletmeci Alican Çiftçi, haftanın yedi günü açık olacak mekanda, MFÖ, Sezen Aksu ve Tarkan’ın şarkılarını çalacaklarını söyledi. Menüde, ananaslı tavuk ve levrek gibi lezzetler var.
Denizden çıkan lezzetler
Yelken Restaurant Yeniköy, mezeleri, ara sıcakları, taze balıkları ve tatlılarıyla, konuklarını karşılıyor. Menüde kadayıflı karides, balık pastırması, lakerda, ahtapot ve dinamit karides gibi seçenekler bulunuyor. Tatlı çeşitleri arasındaysa, dondurmalı ve pişmaniyeli cheesecake ile Tarsus helvası var.
Menüsünü yeniledi
Bomontiada’da hizmet veren Kilimanjaro, menüsünü mevsim malzemeleriyle yeniledi. Rafine bir deneyimi sunan oğlak burger, çıtır tandır, isli kuru et ve uskumru, seçeneklerden birkaçı... Salatalarda ise Trakya keçi peynirli ve çiğ enginarlı öne çıkıyor.
‘Kase’ dolusu tatlar
Nişantaşı The St. Regis Brasserie, farklı damak tatlarına hitap eden yaz menüsüne ilave olarak, ‘Kase Menüsü’nü hazırladı. Çeşit çeşit yeşilliğin, sebze, tavuk, balık, et, yaban pirinci, kinoa ve kuru bakliyat gibi garnitürlerle yer aldığı tatlar, sunumlarıyla da dikkat çekiyor.
Mezelere farklı yorum
Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde hizmet veren Carême Restaurant, Türk mutfağının lezzetlerinden biri olan zeytinyağlıları, yeniden yorumladı. Mekanın meze ve zeytinyağlılardan oluşan Layali Tabağı’nda; dövme patlıcan salatası, çerkeztavuğu, şakşuka, haydari, biber dolması ve acuka bulunuyor.