Cadde Gizem Özdilli: Ağırlığımca altın ve mücevher istiyorum

Gizem Özdilli: Ağırlığımca altın ve mücevher istiyorum

08.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir Demet Umut Derneği'nin gecesinde podyuma çıkan Gizem Özdilli'nin üzerindeki gelinliğin fiyatı takılarla birlikte 1 milyon TL'yi buldu. Özdilli, podyum sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı. Evlenirken kimseden bu zamana kadar bir şey istemediğini söyleyen Özdilli, istekleriyle şaşırttı.

Gizem Özdilli: Ağırlığımca altın ve mücevher istiyorum

Geçtiğimiz yıllarda Bodrum'da ev almak için kolları sıvayan Gizem Özdilli, fiyatları duyunca isyan etti. Fiyatları çok yüksek bulan Özdilli, “500 bin liralık yerler 1 milyon TL olmuş. Bahçeli evler 2-3 milyon TL’ye fırlamış. Korkunç rakamlar" dedi. Eski manken, sözlerine "Fırsatçı insanlar kazıklama mantığında. Ben çadır alır kurarım daha iyi. Evden vazgeçtik, kocadan da vazgeçtik” diye devam etti.

Haberin Devamı

"SONUNDA BEN KAYBETTİM"

Geçtiğimiz aylarda da ilişkileriyle ilgili yaptığı açıklamayla çok konuşulan 49 yaşındaki Özdilli, "Ağız sağlığı bozuksa dişçiye, gıdısı varsa estetikçiye, bakımsızsa manikür pedikürcüye götürdüm. Hepsi janti oldu, ama sonunda ben kaybettim" ifadelerini kullanmıştı.

"SİNEMAYA GİTMİYORUM"

Gizem Özdilli, geçtiğimiz sene klostrofobi (kapalı alan korkusu) nedeniyle 23 yıldır sinemaya gitmediğini açıklamıştı. 49 yaşındaki güzel, konuyla ilgili, "Bu yüzden sinemaya gitmiyorum. En son 1997 yılında 'Titanik' filmini sinemada izlemiştim. Birçok film galasına katıldım ama film başlamadan oradan ayrıldım" demişti.

Sağlık ve beslenme konusunda açıklamalar yapan Özdilli, "18 yıldır 34 bedenim. Neredeyse tüm ailem 40 beden, içlerinde en zayıf olan benim. Günde sadece iki öğün besleniyorum. 1 kilo dahi almamam lazım, çünkü modellik ekmek param, defile günü ben 1,5 kilo aldım demek gibi bir lüksümüz yok maalesef" dedi.

Gizem Özdilli: Ağırlığımca altın ve mücevher istiyorum

Haberin Devamı

"32 HİSSEDİYORUM"

Ünlü manken, geçtiğimiz yıllarda 46 yaşında olduğunu ama 32 hissettiğini söyleyerek, "46 yaşındayken 46 gibi hissetmek istemiyorum, ben şu an 32, 33 hissediyorum. Beslenme şeklim, uyku düzenim, ruhum, mutluluğum, yaşama sevincim ve hedeflerim var. Bilinçaltıma bunu yükleyip öyle yol alıyorum. Yaşıtlarıma baktığım vakit bir fark var. Bir kere ruhen var. Bu çok önemli. Çünkü ruhunuz bedeninize yansıyor" şeklinde konuşmuştu.

Gizem Özdilli: Ağırlığımca altın ve mücevher istiyorum

Estetik konusuna da değinen Özdilli, estetiğe karşı olmadığını belirterek, "Keşke botoksa daha erken başlasaydım" dedi.

KAPANIŞI GİZEM ÖZDİLLİ YAPTI

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgi ve destekle eğitim zorluğu çeken kız çocuklarına ulaşan Bir Demet Umut Derneği'nin 2023 eğitim yılına destek gecesi gerçekleşti. Gecede ünlü modacı Pınar Bent'in gelinlik defilesi de düzenlendi. Defilenin açılışını Miss Fashion TV 2021 kraliçesi Dilara Kırmıt, kapanışını ise ünlü model Gizem Özdilli yaptı.

TAKILAR VE GELİNLİK 1 MİLYON TL'Yİ BULDU!

Gizem Özdilli'nin giydiği gelinlik ve üzerindeki takıların fiyatı 1 milyon TL'yi buldu. Pınar Bent "Bir Umut Derneği'nin düzenlediği bu geceye ana sponsor olarak katılmak benim için gurur verici. Gizem Özdilli'nin giydiği ve üzerindeki değerli taşlarla süslü bu gelinliği derneğe bağışladım" dedi.

Gizem Özdilli: Ağırlığımca altın ve mücevher istiyorum

Haberin Devamı

"İNŞALLAH BU SENE TALİHLİ ÇIKAR"

Defilede son derece şık ve pahalı bir gelinlik giyen Gizem Özdilli "Bu zamana kadar kaç defa gelinlik giydiğimi hatırlamıyorum. İnşallah bu sene bir talihli çıkar da evlenirim. Evlenirken kimseden bu zamana kadar bir şey istemedim. Artık ağırlığımca altın ve mücevher istiyorum. Belki o zaman talihlim çıkar" diye espri yaptı.