07.10.2021 - 07:21 | Son Güncellenme:
Bahar Gencer/ milliyet.com.tr
Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi Sadakatsiz, geçtiğimiz hafta ikinci sezonuyla ekranlara geri döndü. 6 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sadakatsiz'de; Asya’nın Tekirdağ’a dönüşü dengeleri değiştirirken; hayatında yeni bir sayfa açan Selçuk’un beklenmeyen hareketi çok konuşuldu.
Sadakatsiz dizisinin 33’üncü bölümünde; Ali’nin okulda zorbalığa uğradığı videoyu izleyen ve onun mutsuzluğunun farkında olan Asya, Tekirdağ’a dönme kararı aldı. Asrın Hastanesi’ne de geri dönen Asya, eski evinde yeni bir hayata başladı. Eski eşi ve Ali’nin dönüş kararıyla büyük bir şok yaşayan Volkan ise suya düşen planlarını yoluna koymak için çabalamaya başladı.
Bu sırada hayata karışmaya karar veren Derin, annesiyle vakfa gitti. Cavidan’ın Asya’nın döndüğünü söylemesi şok etkisi yarattı. Volkan’ın evi satışa çıkarmasının peşine düşen Gönül, konuyla ilgili kızını sıkıştırsa da başarılı olamadı. Asya’nın dönüşüne çok sinirlenen Derin ise hemen Volkan’ı arayarak nabız yokladı.
Sonrasında planını devreye sokan Derin, Volkan’ın işleri için evlerini satıp sermaye yapmak istedikleri ve yeni bir eve taşınma planını olduğunu babasına açıkladı.
Asya ve Ali ile birlikte yaşayan Nil ise kendine iş bulmak için uğraşırken Selçuk’la karşılaştı. Kendine bir restoran açtığını söyleyen Selçuk, Nil’e iş teklif etti. Ancak birbirlerini görünce heyecanlanan ikiliden Nil, bu teklifi kabul etmedi.
Evi satmaktan vazgeçtiğini söylemek için emlakçıyı arayan ve ret cevabı alan Volkan Arslan, satışın gerçekleşmesiyle büyük bir şok yaşadı. Akşam da Asya’nın evinde yemek yiyen ve oğluyla beklediği ilişkiyi kuramayan Volkan, hayal kırıklığı ile evine döndü. Derin’den uzak duran Arslan, nerede olduğunu söylemedi.
Asya’nın 'Selçuk’un restoranının şefiyle görüş' sözünü dinleyen Nil, eski sevgilisinin mekanında çalışmaya başladı. İşe hemen adapte olan Nil, yaptığı makarnayı Selçuk’a götürünce olanlar oldu. Çünkü Selçuk’un yanında yeni sevgilisi vardı. Bir hayli üzülen Nil, yemeği bıraktığı gibi soyunma odasına gidip ağladı.
Nil’den asla vazgeçmemesiyle ilk sezonda izleyiciler tarafından ‘dizideki sadakatli tek erkek’ olarak tanımlanan Selçuk, bu hareketiyle hayal kırıklığı yarattı. Herkesin barışmalarını beklediği çiftten Selçuk’un yeni bir aşka yelken açması sosyal medyada gündem oldu.
"Selçuk da sadakatsiz çıktı", "Erkekler yine bildiğimiz gibi", "Selçuk seni boşuna övmüşüz, hepiniz aynısınız işte", "Volki Tolki'nin peşinden giden bir Sarı Kafa", "Sadakatsiz'in tek sadık erkeğini de kaybettik", "Onların aşkı da bitti", "Aşka olan inancımı Selçuk'un Nil'e attığı kazıkla bir kez daha kaybettim"
Kaza yapan gizemli adamla yakından ilgilenen Asya, Derya’dan adamın kendilerini kurtarmak için takla attığını öğrendi. Vicdan azabı çeken Asya, hafızasını kaybeden hastayla yakından ilgilenmeye başladı.
Hastaneye gelen bir adam, gizemli kişinin odasına gitti. Fakat yaptığı telefon görüşmesinde “Aras beni hatırlamadı” sözleri gerçeği ortaya çıkardı. Böylece ikinci sezonda kadroya dahil olan Berkay Ateş’in hayat verdiği gizemli hastanın adının Aras olduğu belli oldu.
Evi sattığı kişiden geri alamayan Volkan, sinirlerine hakim olamazken; kayınpederi Haluk Güçlü tarafından Derin’e konsantre olması konusunda uyarıldı. İstanbul’a gitmek için bulduğu işten de vazgeçtiğini söyleyen Volkan, bu durumdan nasıl sıyrılacağını düşünmeye başladı.
Öte yandan balayından dönen Bahar ve Melih, Gönül Güçlü’nün daveti üzerine aile yemeğine gitti. Yemek öncesi emlakçıdan telefon alan Volkan, evi alan kişiyle görüşeceğini öğrendi. İşte o anda evi Gönül’ün aldığı ortaya çıktı. Yemek sonu babası Haluk’un kendilerine yeni bir ev aldığını açıklayan Derin ise Volkan’a "Bu evi satıp hayallerimizi gerçekleştirelim" diyerek sürpriz yaptı.